Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már részetek hármasban?
Igen, 20 éves voltam amikor először vettem részt benne. Hármunk közül ketten teljesen kezdők voltunk. Nem volt nagy elvárás senki részéről, ezért laza hangulatú kísérletezgetésként indult a közös hétvége. :)
A végére azért már elég szenvedélyes lett. Sokat bénáztunk, de azzal együtt is jó tapasztalat volt.
F40
A 8-asnak azt mondom, hogy azért nem jó, mert szétmegy a kapcsolat. Ha többször vonnád be ugyanazt a 3. felet, elkezdene érezni valamit a párod iránt, vagy ő iránta. Hisz hát úgy is szexeltek már...
Párkapcsolatban nem jó az utóíze. Próbáltam már. Azért olvasom a témát, hogy tudjam másokon hogyan megy át. Rettenetesen utálom. Egy sport klub vagyunk 2lány 1 férfi és 2 férfi egy lány felállásban is kipróbáltuk egymás után....
Rettenetesen idegesítő, hogy nem tudjuk elkerülni utána egymást. A nő időnként jön utánam (a 3. fél), akkor is ha barátja van. Mert velem sorozatos orgazmusa volt. A férfitől meg feláll a hátamon a szőr (a 3. féltől), ha együtt gyakorolnak párban a nőmmel. Totál torz a dolog. Nem is tudom hova tenni.
Akkor persze felfokozott állapotban nem tudtam, hogy ez lesz majd. Így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!