Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy csókolóztatok lányokkal, esetleg több is?
Figyelt kérdés
Ha volt akkor mit váltott ki belőled?2020. ápr. 30. 23:23
1/5 anonim válasza:
Full reszeg voltam szalagavaton es az osztalytarsam aki lany volt cigizes kozbe lekapott... aztan hanytam egyet... de az a pia miatt volt , nem a csajtol 😂🤣😂 orok emlek marad .. az oaztalytarsak meg a hatterbe vegig neztek... meg az a srac is akivel kesobb osszejottem 😂🤣😂😑😕
3/5 A kérdező kommentje:
1uhh 😂😂😂😂
2 és milyen volt?
2020. máj. 1. 12:22
4/5 anonim válasza:
A legjobb barátom ovis korom óta egy leszbikus csaj. Nagyon nagyon szeretjük egymást, össze vagyunk nőve. Vele vannak másoknak fura szokásaink pl néha csókolózunk mikor mondjuk nagyon érzelgős lett a dolog köztünk és ezzel mutatjuk ki mennyire szeretjük egymást. De szex sose volt és nem is lesz 😂 oh meg bulikban is szokott szájra puszi lenni de az más csajokkal is, valamiért úgy vélik menő egy meleggel csókolózni, de nem hagyom csak akkor mikor nagyon részeg vagyok mert akkor tudom hogy nem fogok rá emlékezni
26/f
5/5 anonim válasza:
Több lánnyal is csókolóztam már de fogalmam sincs h miért.. nem váltott ki semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!