Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bennetek fordult már meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennetek fordult már meg valaha, hogy lányokkal is kipróbáld milyen smárolni, esetleg szexelni?

Figyelt kérdés

Engem érdekel,nem vonz,de kíváncsi vagyok,és bánnám,ha nem tenném meg.

Ilyen szempontból lehet van bennem kicsit bi hajlam..

2020. márc. 10. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon sok meleg enyhén bi, bár van aki full meleg, nem vagy egyedül. Menj le az Alteregóba - ott legalább nem kell magyarázkodnod és tudni fogják a lányok, hogy miről szól a "dolog" (nem csapsz be senkit, meg amúgy is jó a hangulat).
2020. márc. 10. 18:27
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Csókolóztam régen pár lánnyal/csajjal, talán hárommal-néggyel (hogy jó hetero legyek), de bennem semmit nem indított be, egyáltalán semmit. Totál közömbös volt. Mintha a saját kézfejemmel csókolóztam volna. Aztán amikor egyszer sráccal,... Bááááámmm! Basszuskulcs, mi volt ez??? Megvágott a 220 ??? :) A szexualitásnak még a puszta gondolata is megrémített csajjal, azt mindig is tudtam, hogy a női mellek messze kívül esnek az érdeklődési körömön, a "P" betűs testrész ("akinek nem mondjuk ki a nevét") meg egyenesen ijesztő volt számomra, még gondolatban is. Miiii? Hogy én oda berakjam? Az enyémet? Mi lesz, ha berakom és nem jön ki többet? Vagy ha a "P" betűs rész leharapja? Úúúúú, én ezt nem kockáztatom meg, félek tőle! Szóval nekem ez a félelmetes része kimaradt az életemből (ma már azt mondom, hogy szerencsére). :)
2020. márc. 11. 03:22
 3/11 A kérdező kommentje:

#2 szóval maga a csók semmit nem váltott ki odalent?

Én ugyanígy érzek mint te..a testrészek taszítanak egy kicsit,de mégis érdekel,és pl engem a csók beindít.

2020. márc. 11. 05:54
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Semmit nem váltott ki (lánnyal). Sem odalent, sem máshol. Se erekció, se szaporább szívverés, se bizsergés, se gyorsabb légzés, se izgalom, se szexuális vágy, se jóleső érzés, se a vérem nem pezsdült fel, se semmi. Olyan volt, mintha egy tárgyat csókoltam volna. Tök közömbös. Ők azt mondták, hogy nagyon jól csókolok, de nekem olyan 'semmilyen' volt. Azt viszont kifejezetten éreztem, hogy intim helyen nem akarom megérinteni a lányokat, sem a melleiket, sem odalenn. Aztán az első csók sráccal, ... hú, épp' a szöges ellentéte. :) Mint egy villámcsapás. :) Bizsergés minden sejtemben. :)
2020. márc. 11. 16:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez érdekes,engem is a fiúk vonzanak,de velük nem izgulok,ellenben lányokkal iszonyatosan...
2020. márc. 11. 17:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

20as éveim elején igen, izgatott hogy kipróbáljam mikor még nem fogadtam el magam,

3 hónapig volt is barátnőm, ki tudtam elégíteni azzal nem volt gond mivel aktív vagyok, de igazi orgazmusom hogy levert volna a víz rázzion a hideg stb. Az elmaradt.

2020. márc. 11. 18:01
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 és mikor kipróbáltad sem tetszett meg a dolog?Milyen érzés volt?
2020. márc. 11. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalabb korban nem vonzottak, nem is akartam kipróbalni sem. De mostanában egyre jobban gondolkozom rajta, hogy csak kellene lánnyal is lenni. Persze lehet nem menne, akkor ott ez nagyon gáz lenne. Így ezért még csak gondolati szinten van a dolog.
2020. márc. 24. 19:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatot semmiképp nem tudnék elképzelni lánnyal, de szexuálisan nagyon vonz :D és lehet kipróbálnám többször is 19L
2020. jún. 17. 11:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ki akartam próbálni, de nem volt még alkalmam. Sokat gondolok rá, majdnem minden maszturbáció alatt előkerül a fantáziámban. 28N
2020. jún. 26. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!