Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatal melegek, ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal melegek, ti hogyan fogtok valaha is elköltözni otthonról?

Figyelt kérdés

Nem tudtok felvenni semmilyen lakástámogatást, a csok pedig megduplázta a lakásárakat.

Egy egyedülálló hogyan tud kifizetni egy min. 20 milliós lakás, vagy rezsivel min. 150-200 ezres albérlet árát?

2019. júl. 2. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Bocsi de ennek az ég világon semmi köze a szexualitáshoz kb. Ami azt illeti állami támogatások nélkül is van hitel, egy meleg is tanul szerez egy szakmát, elkezd dolgozni és szert tesz egy olyan jövedelemre, amit hitelképesnek gondolnak a bankok. Megállapítanak számára egy hitelkonstrukciót, ami akár lehet 20 millió forint is X évre X kamattal és vesz egy házat, amit aztán akár a párjával közösen fent tudnak tartani. B verzió, az előbbiekból kiindulva néz egy albérletet kiveszi és él benne.
2019. júl. 2. 13:52
 2/9 ZoltanAnglia ***** válasza:
59%
Egyedul all hetero ferfi/no miben kulonbozne az egyedul allo melegtol???
2019. júl. 2. 13:54
 3/9 A kérdező kommentje:

1.

De igen is van köze.

Heterok körében sokkal ritkább az egyedüllét, egy párnak sokkal könnyebb dupla fizetésből megoldania a lakhatást.

2019. júl. 2. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Oké rendben de attól ez még mindig inkább lakhatási kérdés, és nincs benne szó bármiről ami szexről szólna, maximum szexuális hovatartozásról.
2019. júl. 2. 15:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fogok, mivel nincs pénzem rá. Ebből az adódik, hogy nem is lehetek együtt másokkal a házunkban, mivel a családom nem fogadja el a melegeket, ezért nem is mondom el nekik, hogy más vagyok.
2019. júl. 2. 16:43
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Én már elköltöztem, most albérletben élek, de közben gyorsan tudom növelni a megtakarításomat, és kivárom amíg összeomlik az ingatlanpiac, hogy a banki visszavett ingatlanok árai metsszék a zsozsó egyenlegemet. Szóval az idő nekem dolgozik :D
2019. júl. 2. 17:02
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

Parommal lakom alberletben miskolcon, mindketten jol keresunk szoval megtakaritasunk is van

19/f, 20/f

2019. júl. 2. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen költöztem el otthonról, lakótárssal albérletbe, így a lakbér is megoszlott. Mivel akkor már 1 éve dolgoztam, így volt annyi megtakarításom, hogy megengedjem magamnak. 23/f
2019. júl. 3. 00:39
 9/9 anonim ***** válasza:
80%

A CSOK nem garancia arra, hogy egy hetero pár felveszi, mert ehhez gyerek is kell, stabil anyagi háttér, stb.

Egy gyerek felnevelése nagyon magas kiadásokkal jár, a CSOK pedig csak egy újabb, feltételekhez kötött hitel.

2019. júl. 3. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!