Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne milyen lenne női ruhát felvenni és úgy élni akár x ideig, viszont ezt a családom megvetné, de nem tudok még elköltözni, ti mit tennétek?
Érdekelne milyen női ruhában járni, élni, lenni, nőként viselkedni. Viszont a családom konzervatív és még nem tudok elköltözni tőlük. Van valaki hasonló helyzetben? Ti mit csináltatok?
komolytalankodók és beszólogatók kíméljenek!
Sehol nem gáz.
Ha annyira zavar, akkor keress egy olyan boltot, ahol női és férfi ruhák is vannak, az eladók nem fognak utánad menni a fülkébe.
Először mindenképp tapasztald ki a méretedet - azt javaslom, hogy a szabványos, európai méretezés szerint vásárolj, mert sokkal nagyobb az esélyed rá, hogy jó méretet találj el.
Erre én azokat a Tesco áruházakat ajánlom, ahol van F&F ruhaosztály is. Ott a legtöbb ruhának ilyen a méretezése, normálisan zárható próbafülkével rendelkezik és senki sem kérdezi meg, mit viszel be. De ha mégis félős lennél, vigyél be magad mellé valamilyen férfi ruhadarabot is, és akkor rögtön lesz kifogásod. Nekem 46-os a méretem (kövér vagyok), ami bugyiból, szoknyából, felsőből, ruhából jó, de például egyrészes fürdőruhából és nadrágból már nem. A melltartók méretezése szintén egy olyan téma, amit ki kell tapasztalnod. Bikiniből nekem szintén volt szerencsém kifogni olyat, aminek a melltartója szintén európai méretezés szerint volt mérve, az jó is lett rögtön. A harisnya és combfix szintén kísérletezés tárgya. Rám 3/4-es méretű kell.
Cipőt illetően én a Deichmann webshopján szoktam vásárolni. Tapasztalataim szerint a férfi cipők méretezése megegyezik a nőivel, tehát ha 43-as lábad van, az nőiben is ugyanakkora. Egy mérettel azonban mégis érdemesebb amiatt nagyobbat venni, mert a női cipők a lábujjaknál keskenyebbek.
Én egyébként albérletben lakom, és nekem sem volt fogalmam róla, hogy kéne felhozni a témát. Nem is mertem egyenesen megmondani a lakótársamnak, hogy szeretek női ruhában lenni, hanem csak annyit mondtam, hogy fogadásból kell viselnem. Az utóbbi időkben többször is jártam lakáson kívül, de még senki más nem látott meg... szerencsére?
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!