Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt részetek már hármasban?
Milyen volt miket csináltatok?
Engem az izgat hogy milyen lehet amikor láncban megy a dugás és főleg középen lenni. Volt aki már átélt ilyet? Nagyon intenzív lehet ahogy egyszerre hátulról izgatnak de közben aktív is vagy. Meddig lehet bírni így?
(A kérdést kíváncsiságból tettem fel, ajánlatokat nem kérek :))
Kb 4x volt benne részem, mindegyik alkalommal 2 passzív 1 aktív felállásban (én aktív vagyok)
Felváltva dugtam őket meg ilyesmi, annyira nem voltak emlékezetesek😂
18/f
Igen. Voltam már házaspárral ahola férj is biszex volt és két voltam már több fiúval is együtt. A vonatozás az valahogy kimaradt eddig. :)
Olyan volt amikor ketten dugtuk a srác popóját egy valaki pedig szájba tette be neki. Nehezen fértünk a fenekébe egyszerre és nem lehetett nagyon mozgolódni, mert kicsúszott volna a farkunk, de látványnak és élnénynek jó volt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!