Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg szex hármasban milyen?
Figyelt kérdés
Izgin hangzik de hogy kell elképzelni.2019. jún. 7. 12:32
1/10 anonim válasza:
attol fugg, h hanyan passzivok, aktivok vagy unik.
2/10 anonim válasza:
Meg attól, hogy a résztvevők mennyire intelligensek, mennyire törődnek azzal, hogy a másik is élvezze, és mennyire tudnak érzékiek lenni. ;)
3/10 anonim válasza:
Volt szerencsém többször is átélni
4/10 anonim válasza:
Imádom, többször voltam egy párral, a lényeg, hogy mind a hárman figyeljetek a másik kettőre, mert ha kettő figyel egymásra, akkor a harmadik csak nézi, de nem élvezi ;) Nálunk nem így történt, baromi szexi és izgi
5/10 anonim válasza:
Mi sokszor 4-esben, vagy 5-ben csináljuk. Királyság!
7/10 anonim válasza:
4en járunk össze barátokkal, 2 uni és 2 aktív. Jó felállás, de szívesen látunk még egy 5. passzívot.
A hármassal az a gond, amit a #4-es írt: fennáll a veszélye, hogy kimarad, ha a ketten egymásrahangolódnak.
9/10 anonim válasza:
Osztom a véleményem, a 4-es, 7-es hozzászólóval, figyelni kell, hogy mindenki részese legyen, mert előfordulhat, hogy ketten nagyon egymásra-egymásba hangolódnak.
10/10 ftf1983 válasza:
Jó tud lenni a hármas és többes. Nekem valahogy sose volt jó, ha összeszokott párokhoz csatlakoztam be. Ha olyanokkal voltam, akik nem összeszokottak, akár idegenek, akár barátok, akkor az jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!