Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány éves kortól számít "idősnek" valaki?
Idősnek tartom magam, pedig nem vagyok papókás kinézetű.De mivel lélekben fiatalabbnak érzem magam,így a kisugárzás is nagyon fontos és meghatározó.
És eddig csak jóval fiatalabb párjaim voltak,érdekes módon jól megértettem magam veluk,a probléma nem ezzel volt.
Ha pedig válaszolok,és ezért privit kapok,a legidősebb aki ír, az is 28 éves.
Mikor én voltam 18 - 20 éves, nekem a 60 + számított idősnek. Alatta középkorú.
50 F
Szerintem 65 év felett már idősnek lehet nevezni az embert, legalábbis kor alapján. Ettől függetlenül testileg-lelkileg nem feltétlenül az. Egy 40 éves is érezheti öregnek, egy 60 éves meg fiatalnak magát.
De ha kor alapján kellene választani, nálam a 60 a maximum.
Ez a kérdés értelmetlen, mivel nagyon relatív.
Hozzám képest egy 40 éves valaki idős, de társadalmilag konkrétan teljesítőképessége tetején van még nagyrészt.
Ebbol a szempontból már 60-at mondanék.
Ellenben ha 60 lennék de belül fiatalos, máris a 90 évesre mondnanam hogy na ő idős.
Aki kB 15-20évvel idősebb nálam
Azt mindíg idősebnek mondtam, mivel az apám Lehetne,tehát soha nem tegeztem le kérdezés nélkül, vagy ha ő tegez csak utána tegeztem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!