30 évesen idősnek számít egy ember? És nőként?
Figyelt kérdés
Miért félnek ettől az emberek annyira, ha nem számít annak? Miért társítják ezt a kort a csunyuláshoz, hanyatláshoz?2020. ápr. 13. 21:51
3/30 anonim válasza:
Egy-két nő 35 éves koráig van toppon testileg, onnantól nekem nem kéne senki, Salma Hayek, Sandra Bullock, Julia Roberts felett is eljárt az idő, pedig rajtuk nőttem fel tizenéves srácként :)
4/30 anonim válasza:
#3. Micsoda szerencse! Mert szerintem egy 35 éves nőnek se kellennél, ha utánuk dobnának akkor sem :))
(Nem, nem annyi vagyok..)
5/30 anonim válasza:
Én 35 vagyok, és nem tartom magam öregnek. De nekem sem kellene az a válaszoló, aki ilyen kijelentéseket tesz.
6/30 anonim válasza:
#5! Vigyázz, mert neked is mindjárt fog küldeni egy morcos kis privátot :DDD
7/30 anonim válasza:
Nem vettem semmit magamra, egy tizessel fiatalabb is vagyok. Csak szörnyen idegesítenek az ilyen nagyképű kispocsok, mint a #3-as válaszoló :)
8/30 anonim válasza:
De azért a lepontozás az megy :D
Tisztán látszik hogy magadra vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!