Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Összejöjjek a szomszédommal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek a szomszédommal? Nem gáz?

Figyelt kérdés
Az egész vírus dolog előtt beköltözött mellém egy pasi, aki félig magyar félig brazil, ergó genetikailag is gyönyörű és mióta itthon vagyunk nagyon sokat vagyunk együtt, iszunk, hülyülünk, főzünk a többi szomszéddal néha. Nem rég megkérdezte tőlem hogy lenne e kedvem átmenni hozzá ma este mondom persze, mint eddig is, de hozzá tette hogy ez most egy rendes randi lenne. Nagyon tetszik és nagyon egyhúron vagyunk mindenben de nem gáz az ember a szomszédjával jön össze? A lakók nem igazán nézik jól szemmel mikor nagyon egymásba melegedünk beszélgetés közben.
2020. máj. 5. 15:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem gaz. Hajra! 26f
2020. máj. 5. 15:37
 2/12 nonamenickname ***** válasza:
100%
Miért a szomszédaid véleménye érdekel, amikor egy külsőre és belsőre is szimpatikus ember elhív randizni?
2020. máj. 5. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem a szomszédok véleményével kellene foglalkoznod.
2020. máj. 5. 15:42
 4/12 A kérdező kommentje:

Oh máris mennyien irtatok! Köszönöm szépen!

Azt elfelejtettem bele írni, hogy csak azért zavarnak a szomszédok, mert apám a közös képviselő és nem tudja hogy meleg vagyok. Ezek az idős nénik meg tudjuk milyenek.. bár lehet tényleg csak túl reagálom.

2020. máj. 5. 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha másoknak leesett, hogy összemelegedtetek, akkor valószínűleg apádnak is. De egyébként meg ott lakik a szomszédodban. Alapból simán tudnátok együtt lenni, ahogy eddig is. Ez a te életed, és a szomszéd vénasszonyok irányítsák már.
2020. máj. 5. 15:47
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Most már a Szomszédok egy brazil szappanopera lesz?
2020. máj. 5. 15:59
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ezen ne parázz, ha pletykálni akarnak úgy is fognak. És egy pletyka, ha igaz, ha ne akkor se több, mint egy pletyka egy beavatatlan szemében.
2020. máj. 5. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora mákod van! Nehogy foglalkozz másokkal. Legyetek együtt, csak ez számít!!! 😉
2020. máj. 5. 18:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt szerencsém a szomszéd párhoz csatlakozni, évekig tartott és nagyon jó és erős barátság és kötelék lett belőle. Bár már nincs igény ilyesmire senki részéről és már szomszédok sem vagyunk, de egy csoda volt.

Volt már hosszú távú lány kapcsolatom pár házzal arrébb és az is működőtt. Csak rajtatok múlik a többi szomszéd meg csak hadd irigykedjen vagy botránkozzon. Ne foglalkozzatok

2020. máj. 5. 19:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem vagy elég bátor küldd hozzám
2020. máj. 5. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!