Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek vele újra?
Igazából a véleményeteket szeretném kérni. Mint ahogy kiderült az exem megcsalt egy lánnyal és ahogy megtudtam szakított velem.
Ez kb egy hónapja történt. Most pedig újra össze akar velem jönni. Azt mondta, hogy megváltozott, szeret és többet nem csinál ilyet. Én még mindig szeretem, de nem akarom, hogy kihasználjon. Szerintetek mi lenne a helyes döntés?
Az új csaj kidobta. Ha nincs ló, jó lesz a szamár is.
Nem véletlenül csalt meg és nem is tévedésből. Akármi is volt az oka, újra elő fog jönni.
Fogadd vissza, ha nem zavar, hogy félrekúr.
Csak dúgni akkar valakit amíg nem lesz más. Ha meg tette 1x meg fogja tenni többször is. Ne fogadd vissza
21/L
Ha szereted akkor gyere vele össze.
De ne add magad rögtön oda
Ha igazán akar udvaroljon vagy valami
Ha még ezt nem akarja felejtős.
Még családnál meg igen, valami hiányzott neki amit te nem tudtál megadni neki, mivel a meleg szekcióba írtad a kérdésed, puncit nem tudsz neki produkálni
Így azt mindíg fogja keresni, és még meg fog csalni, szemet fogsz tudni hunyni felette?
Ha szereted fogadd vissza.
Csak keszulj fel ra, hogy barmikor ujra felrelephet, de addig elvezd a vele toltott idot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!