Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy olyan sráccal ismerkedem, flörtölgetek, akinek van barátnője?
Szóval: Elkezdtem beszélgetni online egy 30 feletti pasival, aki biszex. Én meleg vagyok. Ő írt rám egyébként.
A lényeg, hogy van barátnője és ő mellette szeretne velem rendszeresen szexelni. Tehát rendszeres szexpartnert keres a barátnője mellett.
Még nem találkoztunk meg semmi ilyesmi nem történt, viszont nekem is tetszik, nagyon is. :) Sportos testalkata van és helyes arca. Mindemellett még értelmes is, ezt látom a megnyilvánulásaiból és az írásából.
Ha én elutasítom, akkor úgyis keres helyettem mást, nem? Szerintetek kapjak az alkalmon?
Én azt tanácsolom a szívedre hallgass mert ha nem meg bánod.
Lehet így is gubanc belőle de legalább benne lesz a gondolatodba, hogy meg próbáltad és azt tetted amire vágytál vagy amit szerettél volna. Sok sikert.
Voltam én is ilyen szituban, korban is ilyen volt a pasi, szintén kigyúrt és nagyon helyes " 1,5 éves kisgyerek :D
Amúgy nagyon aranyos és kedves is, de én csak a picit néztem és nem mentem bele a dologba.
Tudom, hogy akkor keres mást, meg nem én fogadtam hűséget, de ott van az is, hogy az egyik fél esetleg komolyabbat is fog érezni a másik iránt, na ebben már volt részem, és inkább kerülöm a családos bi pasikat. Nincs bajom velük, de tudom, hogy nagyrészt nem állapodnak meg a saját nemű partnerük mellett komolyabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!