Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A fiatalokat is érdekli az SM?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalokat is érdekli az SM?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom úgy, hogy 21 éves leszek, hogy az idősebbek érdeklődnek inkább az SM, BDSM iránt. Inkább az idősebbeknek vannak sub/dom hajlamai.

Rosszul látom? A fiatalabbakat is érdekli?

2020. máj. 2. 02:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Én 18 vagyok, engem is érdekel. Minden korosztályban szerintem vannak érdeklődők, csak az idősebbek azok akik ezt boldog-boldogtalannal meg is osztják főleg Facebookon, mert nem tudják rendeltetésszerűen használni a felületet.
2020. máj. 2. 03:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Minden korosztályban megtalálható a BDSM iránti érdeklődés. Ez nem kortól függ.

Az idősebbek, közép korúak talán nyíltabban fel tudják már vállalni az érdeklődésüket, míg egy fiatalban ott van az, hogy "mivan ha kiderül" "mit szólnak a barátaim vagy szüleim"

Igazából talán az a legnagyobb probléma, hogy ez ithon társadalmilag még nem igazán elfogadott..de ettől függetlenül nagyon sok fiatal van akit érdekel és ilyen beállítottságú.

22/L

2020. máj. 2. 09:51
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Általában az ilyen hajlam elég korán megmutatkozik. Legfeljebb később vállalják fel könnyebben.

Én ugyan elmúltam már 30, de gyerekkoromban is érdekelt az SM.

2020. máj. 2. 10:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

17 voltam, amikor rájöttem, az átlagtól picit eltérő szexuális vágyakkal bírok - most 36 vagyok és "dom" - nem szeretem ezt a kifejezést. Domináns vagyok az életben és a szexualitásban.

Igen, a fiatalokat is érdekelheti, normális esetben ez nem divat, hanem a személyiségednek a szexualitásodra gyakorolt lenyomata. Ha tizen/huszonévesen már van szexuális életed, vannak vágyaid, meg mered fogalmazni, élni őket, akkor igen, nagy az esély, hogy bd/sm jellegű vágyak is előfordulnak.

Az idősek (én annak számítok a 36 évemmel?) talán tapasztaltabbak, jobban fel merik vállalni a vágyaikat. De, mint írtam: dominancia, szubmisszivitás normális esetben nem "divat", nem olyan, amit kipróbálsz..

(36/F)

2020. máj. 2. 11:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen volt az első szolgám. És egyébként 23 év alatt van a legtöbb srác akivel szoktam játszani. De tény hogy 25 felett hirtelen ugrik a kínálat. Igaz a megbízhatóság is. Mert sok fiatal csak fantáziál de élőben már nem élvezik. Amivel nincs is baj. Csak mondjuk van aki út közben gondolja meg magát pl és nem jelez, hogy nem jön. Meg törli magát, stb. Szóval ez macera. De ez is mint minden ismerkedés időt igényel. Illetve a tapasztalatom az, hogy 2-3 találkozó után érik be a dolog. Akkora már összecsiszolódunk. F 29
2020. máj. 2. 11:45
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is huszonéves vagyok ami szerintem nem öreg. És engem is izgat. Pl: cum controll, szóbeli alázás, arcra élvezés, ilyesmik.
2020. máj. 2. 12:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól írta a fentebbi. A fiatalok nagyrésze még bizonytalan. Sok lemondja, meggondolja magát és így tovább. Egyébként a nagyon durva dolgok nem izgatnak csak a ligh. Azt azonban már 17 évesen megéltem. Azóta is csinálom rendszeresen. Immár 10 éve.
2020. máj. 2. 14:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Tele kamuoskkal a BDSM kör is sajnos. Ez sokakat elriaszt szerintem. Illetve sok olyan van aki túl komolyan csinálja. Egy kezdővel nem szabad. Szerintem. Egyébként szerintem is 25 felett fogadják el, stb. Azonban találkoztam én már 17 éves kegyetlen domináns sráccal is.
2020. máj. 2. 15:05
 9/16 A kérdező kommentje:
És szerintetek hol érdemes ismerkedni ilyen téren?
2020. máj. 2. 17:14
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Smpixie-n nézelődj, ismerkedj aztán vagy találsz hozzád illő partnert, vagy nem 🙂
2020. máj. 2. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!