Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ukrajnai meleg fiúk ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ukrajnai meleg fiúk ti hogy látjátok a melegek helyzetét?

Figyelt kérdés
Mennyire nehéz Ukrajnában?
2020. máj. 1. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Hé, köcsög, vertél már ma buz#t?

Da.

2020. máj. 1. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Elmennek külföldre, ezzel meg is szünik a probléma
2020. máj. 1. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Csak az ukrán nem megy olyan egyszerűen el mint te vagy én.... Nem EU tag elvileg.
2020. máj. 1. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Magyarországon is ezrével dolgoznak. Becslések szerint 5 millió ukrán dolgozik külföldön.
2020. máj. 1. 17:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor én is reagálok erre. Ha magyar állampolgársága is van akkor bejöhet. Amúgy nehezebb valóban munkát vállalnia. Szóval van igazság abban, hogy nehéz lelépnie. Míg mi csak felülünk egy repcsire nekik lehet kell vízum vagy valami.
2020. máj. 1. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Csehország tele van ukránokkal. Nekik is van kettős, pl szlovák, lengyel. Nem csak magyar kettős állampoglárság van.

Magyarországon akkor is tudnak dolgozni ha nincs meg a magyar állampolgárságuk akkora volt a munkaerőhiány

2020. máj. 1. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
95%
Nekem szerencsém van, mert én félig ukrán, félig magyar vagyok, de őszintén az ország keleti része és Kárpátalja között nincs különbség a melegek megítélésében, megy a buz*zás mindkét oldalról.
2020. máj. 20. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
95%
7# Az egész posztszovjet térségben ez a jellemző, Magyarországon inkább vegyes. Nem is nagyon lesz változás, ahogy én látom
2020. máj. 20. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!