Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok/ismerkedhetek meleg férfiakkal?
Elméletileg itt nem.
Gyakorlatilag ...
Már miért ne találhatna itt is meleg embert? :D Szrinted első válaszoló, ide nem járnak fel melegek kérdéseket olvasni? Vagy úgy gondolod, hogy ez valami kis szekta? :D
Amúgy Grindr, Romeo ezek a legnépszerűbbek. Vagy ha figyelmes vagy akkor utcán, boltban is lehet. Hidd el sokkal többen melegek vagy biszexek mint ahogy gondolnád :D az a vicces amikor feleségükkel/barátnőjükkel vannak de téged jobban megnéznek mint egy csajt ;)
Sok sikert az ismerkedéshez!
26f meleg
Internet, vagy bárhol - ahogy a #2-es is írta.
Élőben mondjuk a kimondottan meleg bárokban, szórakozóhelyeken, meleg szaunákban, szexmozikban, meleg swingerekben van esélyed (mondjuk utóbbiakban nem ismerkedés zajlik hanem inkább alkalmi szex).
#1-es vagyok és válasz a #2-es-nek:
Természetesen sok meleg van ezen az oldalon is, főleg ebben a kategóriában kérdező, válaszoló egyaránt.
Én is itt vagyok. :)
Csupán arra céloztam, hogy ez az oldal elméletileg nem ismerkedős oldal.
De tudom, hogy a gyakorlat más. :)
Tök jó, hogy más címeket is kiírtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!