Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ismertek olyan egypetèjű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan egypetèjű ikreket, ahol az egyik meleg, a másik hetero?

Figyelt kérdés
Fontos, hogy egypetèjű, tehát ugyanúgy nèznek ki, lehet ismerős, a párotok, vagy akit nem ismertek szemèlyesen, de tudjátok, hogy így van. Lány ikrekre is vonatkozik a kèrdès.

2020. ápr. 29. 07:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Egypetéjű ikreket sem ismerek.
2020. ápr. 29. 07:46
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egy olyat ismerek ahol mind a ketten melegek. Szerintem a hetero meleg gyakoribb felállás, mint ahol mind a kettő az.
2020. ápr. 29. 07:46
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is olyanokat ismerek, ahol mindketten melegek.

De el tudom képzelni, hogy ahol az egyik hetero, a másik homo, azok közül a meleg nem vállalja fel olyan könnyen, mintha mindketten azok lennének. Ezért lehet talán vegyes testvérpárt nehezebben találni.

Kérdező, kiváncsi lennék miért kérdezed?

2020. ápr. 29. 07:54
 4/22 A kérdező kommentje:
Ha van olyan ikerpár, ahol az egyik homo a másik hetero bizonyítaná, hogy az, hogy valaki a saját nemèhez vonzódik nem, vagy nem csak a gènek miatt van.
2020. ápr. 29. 07:56
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Magában ez nem bizonyítaná szerintem. Nem értek hozzá, de azt gondolom, hogy ez ennél összetettebb dolog.
2020. ápr. 29. 08:08
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak olyat ismerek ahol mindkettő fél leszbikus.

Szerintem alapból aki meleg,bi vagy leszbikus az már születésétől fogva az nagyrészben,csak annyira hetero közegben nevelkedünk hogy nem vesszük észre, addig amíg nem leszünk eléggé tisztába önmagunkkal és az érzéseinkkel.

2020. ápr. 29. 08:27
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok okosabb lenni, ès a tudósok se tudják pontosan...ők is valami olyasmire tippelnek, hogy a gènek is szerepet játszanak valamilyen szinten, de a posztembrionális fejlődès is hatással van arra, hogy melyik nemhez vonzódik majd az illető. Amúgy de, bizonyítaná. Az egypetèjűeknek ugyanis minden bázishármasa egyforma, tehát minden gènje egyforma, mert ugyanannak a női ès fèrfi ivarsejtnek a gènjeit hordozza. Az anyamèhben meg ugye ugyanolyan hatások èrik őket, szóval hogyha az egyik meleg lesz, a másik nem, az azt bizonyítja, hogy valahol a születès után törtènik olyan hatás, ami befolyásolja, hogy melyik nemhez vonzódik. Most jöhet bárki azzal, hogy: mièrt, nekem nem tök mindegy, hogy ki kihez vonzódik, fogadjam el, ne legyek előítèletes, stb. Most elmondom, csak kíváncsiságból kèrdeztem, alapvetően èrdekel a genetika, az öröklődès tudománya, ès ez egy olyan olyan rèsze(lehet), amire mèg ma sincs teljes magyarázat. Szóval aki nem tud èrdemleges választ adni, ès ítèlkezne amièrt ilyen dolgokra vagyok kíváncsi, az kommentelgessen más kèrdèsekhez lègyszi.
2020. ápr. 29. 08:30
 8/22 anonim ***** válasza:
66%
Az egy petéjű ikrek génállománya azonos. És vannak olyan egypetéjű ikrek ahol ahol az egyik meleg a másik hetero. Mondjuk én magam nem ismerek ilyet, de olvastam már ezzel kapcsolatban sok irodalmat. Szerintem ez bizonyítja, hogy ez nem örökletes dolog. (Bár mennyire is annak állítják be) DE! Ez nem választható. Valószínűleg kamaszkorban, a szexuális érés idején alakul ki, tudatalatt.
2020. ápr. 29. 09:01
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Olyat ismerek, ahol az egyik biszex a másik pedig nőnek akarja műttetni magát.
2020. ápr. 29. 09:14
 10/22 nonamenickname ***** válasza:
100%
Nem ismerek ikreket, de szívesen barátkoznék ikerpárral. :)
2020. ápr. 29. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!