Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan egypetèjű ikreket, ahol az egyik meleg, a másik hetero?
ilyet pont nem, de olyat igen, ahol az egyik egy shemale néger, a másik pedig leszbikus japán.
tök fura, nem?
Én iker vagyok és biszex(egy pár fokkal talán jobban szeretem az azonos nemet), az ikertesóm pedig teljesen hetero.Sőt kavartam két sráccal is aki szintén iker volt és az ő ikertesóik is heterok.Szerintem annyira nem ritkaság a dolog.
Az ikrek génállománya azonos de a szaknyelvnek megfelelően az ikrek "egy adott személy különböző változatai", tehát nem kell ugyonannak lenniük teljesen sőt minden ikernél vannak eltérések.Egyiküknek itt van anyajegye, másiknak ott.Egyiknek szélesebb kicsit a feje-másiknak keskenyebb.Egyiknek veserendellenessége alakult ki-másiknak máj.Egyik fiúkkal fekszik le, a másik lányokkal 😄
Én is tanultam öröklődéstant és olvastam egy tanulmányt is erről, hogy van egy feltételezett lappangógén, mint egy nem domináns gén, ami valakinél mrgmutatkozik, valakinél nem.Azt hogy mi befolyásolja ezt(külső vagy belső inger) azt nem lehet tudni.
Minden esetre nagyon érdekes ez és létezik olyan, hogy egypetéjű ikreknek különböző a szexualitása.(még olyat is ismerek akik egypetéjű hármasikrek 2hetero 1meleg)
Nem ismerek. Az ikrek általában együtt is nőnek fel, jórészt azonos környezeti hatások érik őket gyermek és pubertás korukban amikor kialakul a nemi irányultság.
A homoszexualitás NEM genetikai eredetű. Ezt azok szeretik hangoztatni akik még nem fogadták el teljesen önmagukat, s arra hivatkoznak "nem tehetek róla így születtem". Ha már megbékélsz magaddal akkor nem lesz szükséged ilyen kifogásokra. Inkább fogadd el magad, ez van és kész.
"Ezt azok szeretik hangoztatni akik még nem fogadták el teljesen önmagukat, s arra hivatkoznak "nem tehetek róla így születtem". "
Érdekes, amit írsz, előző vagyok. Megkérdezhetem, hogy melegként vagy heteróként írsz? Tegyük fel, hogy genetikai eredetű. Tényleg sokkal könnyebb abban a tudatban elfogadni saját magadat, ha tudod, hogy te nem tehetsz róla. Azt mondod, hogy ez egy kifogás, de tegyük fel, hogy nem genetikai eredetű. Így hogy várod, hogy elfogadják magukat az ilyen emberek? Ha ők valamilyen hatásra ilyenek lettek, sosem fogják magukat elfogadni és ha ez így van, hogy valami miatt ilyenek lettek, akkor visszaútnak is lennie kell. Ha tudnám, hogy nem genetikai eredetű, én akkor nem tudnám magamat elfogadni és meg akarnék változni.
"Ha van olyan ikerpár, ahol az egyik homo a másik hetero bizonyítaná, hogy az, hogy valaki a saját nemèhez vonzódik nem, vagy nem csak a gènek miatt van."
Ez nem bizonyít semmit. Az egypetéjű ikreknek közt is vannak olyanok például, akik máshogy néznek ki, például az egyiknek világosabb a szeme vagy a haja színe, hiába ugyanaz a DNS-ük. Attól még, hogy egypetéjűek nem azt jelenti, hogy egy az egyben ugyanolyan mindkettő. A szexualitásuk is nyilván lehet eltérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!