Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A domináns biszex vagy meleg srácok mit élveznek abban hogy a másik fiút alázzák?
Csak a slave részéről tudok nyilatkozni. Engem izgat a tudat, hogy a másik kezében a hatalom. Izgat hogy szolgálom, de ne verésre meg véres dolgokra gondolj. Egyszerű szex. Vagy pl cum controll, csikizés, kényszersmár, stb.
Eleve mivel vékonyabb vagyok így "dominánsabb" aki vastagabb nálam. Szóval engem izgat. De csak értelmes emberrel és csak fiatalokkal. Az időseknél (35 felett) befigyelnek fura vágyak amik már ijesztőek. Amúgy biszex vagyok és csak ezt szoktam fiúkkal.
Jól írta az első: "Engem izgat a tudat, hogy a másik kezében a hatalom. Izgat hogy szolgálom"
Én is erre vágyom, gondolom, hogy a másik oldal pedig szereti a hatalmat, és ha szolgálják.
Szerintem nem kell ezt megérteni (akiben nincs benne, az úgy sem tudná). Vagy el tudod fogadni, vagy kerüld az ilyen embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!