Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért jönnek be a fiúk mert életem első élvezése fiúval volt, vagy ez független attól?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 19. 21:21
1/12 anonim válasza:
Sosem lehet tudni. Az első nagy pozitív élmény mindig meghatározó tud lenni.
2/12 Adamka810 válasza:
Azért jönnek be a fiúk, mert hozzájuk vonzódsz, ez a szexualitásod
3/12 anonim válasza:
Hát szerintem lehet ez egy ilyen balul sikerült bevésődés.
Tudod, mint amikor a kiskacsák az első dologra amit meglátnak, azt hiszik, hogy az anyukájuk...
Leveleztem itt valakivel, akinél egyértelműen egy kezdeti bevésődés miatt ment félre a dolog.
4/12 anonim válasza:
Az első szexuális élmény nagyon meghatározó tud lenni.
Legalábbis én saját magamnál erre tudom visszavezetni.
5/12 anonim válasza:
Azért történt első élvezésed fiúval, mert a fiúk jönnek be.
7/12 anonim válasza:
Ha nem vonzódnál a fiúkhoz, nem azzal lett volna az első.
8/12 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem azért jönnek be a fiúk is mert egy fiúval élveztem el elösszor, hanem azért éleveztem el egy fiúval elösször mert ők is bejönnek? Hmm ez érdekes, erre nem is gondoltam még, köszönöm hogy írtatok
2020. ápr. 20. 09:52
9/12 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van ilyen tapasztalata írjon már légyszi!
2020. ápr. 29. 15:14
10/12 Lacás1976 válasza:
Azért jönnek be neked a fiuk mert a fiúkhoz vonzódsz.
3.as ez marhaság nekem az első szex élményem fiúval volt és nagyon rossz volt. Mégis csak fiúkkal ismerkedek azóta is mert a fiuk jönnek be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!