Lesz e még olyan nemzeti kormány amely visszahozza az első Orbán kormány politikáját?
Értem ez alatt a gazdaságpolitikát, kultúrpolitikát, szociálpolitikát.
Életem legjobb legszebb időszaka volt az 1998-2002 közötti évek.
Szerintetek van esélye az akkori politika visszatérésének? Ha igen akkor ezt a Fidesz fogja megvalósítani, vagy valami teljesen új formáció? Vajon a háttérhatalom vagy az önös érdek diktálta Orbánéknak hogy ne az első kormányuk politikáját folytassák?
Ezt videót elfelejtettem mellékelni a leírásban:
Az első Orbán kormány intézkedései dióhéjban.
"A sokat szidott Bokros csomag miatt tudta csak ezt megtenni akkor Orbán..
"
Egy lótúrót ! Amikor a Fidesz átvette a kormányt búzaégetések voltak. A bokros csomag a leg népnyúzóbb csomagok egyike a világtörténelemben, így került el a Horn kormány az államcsődöt. Mindíg ha mszp kormány van megszorítások is vannak....
#3-as:
A legelső ciklusukban többkulcsos adó volt, a kis és közép vállalkozásokat támogatták. Most a nagyvállalatokat és a multikat meg a gazdagokat támogatják az egykulcsos adóval. Alapvető különbség van a mostani és az akkori gazdaság politikájuk között.
Minden a jövő generáción múlik de ahogy látom a mai fiatalokat nagyon nem sok esélyt látok erre sajnos.
Megkérdeztem egy tüntető tizenévest hogy miért jött ki és miért ült ki a földre... erre mondja hogy ő nem is tudja csak nem tetszik neki az ami van. És kérdezem hogy mi lenne az? Hát, ő se tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!