Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek nem félnek a járványtól? Planetromeon sokan keresnek szexpartnert.
Szerinted csak a melegek ilyen felelőtlenek?
Akkor nézd meg, hányan vannak Tinderen...
Én nem félek. Legalábbis nem jobban, mint attól, hogy elüt a villamos, vagy kisiklik a vonat amin utazom. Ennyi. Szerintem pont elég az a ránk erőltetett óvatosság, hogy nem tudok elmenni edzeni edzőterembe, de még csak szabadtéri edzőparkba se, mert azokat is lezárták, és a munkahelyen nem vagyunk 30-an, csak 3-an. Meg ugye bulizni se lehet, meg szexbárba menni se. Továbbá a metrón 5-en lézengünk, mikor megyek be dolgozni.
Szóval nem oszt nem szoroz, ha egy hónapban kétszer átjön egy srác és szexelünk. Főleg, hogy a korlátozások miatt egyébként végre van időm ilyenekre, mert nincs rohanás. Legalább ennyi előnye legyen már...
Egyébként meg hónapokról beszélünk, nincs az a járvány, ami miatt be fogok kattanni itthon a négy fal között teljesen elszigetelve a külvilágtól. A saját mentális egészségemre csak én tudok figyelni, nekem ezt is szem előtt kell tartanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!