Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok mi a legcikibb vagy legviccesebb szex élményetek?
Egy fiú hívott át magához. Nagyban szop mikor egyszer csak hazajöttek a szülei :D
Mázli hogy ki tudta magyarázni ki vagyok mert mondta hogy majd jön át vki hozzá. 15 voltam a srác 17-18.
Nekem a legviccesebb az volt, mikor vicceltem a sráccal. Egy eldugott helyen szabadban szopott mert nem volt lakásunk. Tinik voltunk. Én meg miközbe csinálta oda köszöntem valakinek:
Jó napot!
De senki nem volt ott :D Csak vicceltem. :D A srác megijedt és felugrott. Jót nevettünk majd folytatta. A vicces hogy ezt a későbbi taliknál is bedobtam. Egyszer működött még aztán már tudta hogy poén :D
Szóval az úgy volt hogy exemmel akkor kerültünk először ágyba... És hát szegénynek ez volt az első. De úgy... A legelső.
Előttem egyetlen kapcsolata volt, egy csajjal, de mivel exem meleg, nem igazán tudtak egymással olyan téren mit kezdeni.
Nahh szóval a srác teljesen szűz volt. És mikor oda kerültünk a helyzethez annyira ráparázott hogy egyszerűen nem állt fel neki.
Legalább egy óráig vigasztalgattam meg szeretgettem mire megnyugodott. Onnantol mar mentek a dolgok tho.
Ismerkedős "szakasz", egyik ex-barátnőm hozott minket össze azzal, hogy szeretné látni, hogy csinálja két pasi...
Mi a sráccal kinn ülünk a konyhában egy-egy hokkedlin, alsónadrágban (előtte külön-külön megfürödtünk),egy-egy pohár borral a kezünkben, exlány épp fürdik.
Simogatjuk egymást, mindketten jól be voltunk keményedve. Ő félrehúzza rajtam a boxert, és szájjal kezelésbe vesz.
Közben a sajátját legyűri. Kisvártatva gyengéden eltol, és szembe velem beleül a farkamba. Azonnal telespricceltem.
Nem baj, mondja ő, és felegyenesedik az ölemből.
Exlány akkor ér a folyosóra, mikor a srác a konyhaajtóban állva épp rágyújt, és a combján folyik az anyagom.
Túléltük egy nagy röhögéssel, de a bemutatót azért megkapta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!