Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legviccesebb szex közbeni élményetek?
Nos, lehet, hogy ez valójában nem annyira vicces, csak így nekem, hogy én voltam benne a szituációban, de azért leírom.
Igazság szerint ez az első szexuális élményemkor történt, amikor a partnerem azt mondta, hogy van egy ötlete és segített felkelni az ágyról. Csókolóztunk, és a hátam mögött volt egy asztal, amikor a megmarkolta a fenekemet a két kezével, és így teljesen olyan volt a mozdulat, mintha fel akart volna ültetni az asztalra, én pedig nagyon lelkesen, bevállalósan követtem volna ezt a szándékot, de aztán kiderült, hogy valójában ez közjáték volt, és alapvetően a zuhanyzóba szeretett volna közösen beállni. Nagyon jól szórakozott ezen, hogy bár az első volt nekem, ennyire kis aktív voltam, meg minden.
Nekem egyszer még fiatalabb, sátorozós koromben
történt, hogy a legjobb barátom a barátnöjével, és én is a barátnömmel négyesben mentünk a Balcsira sátorozni. Már az elsö éjjel mindkét pár óvatosan ugyan, de elkezdett szexelni, Ekkor szólalt meg a barátom, hogy csendesen, nehogy felébredjenek. Mire mi belehúztunk, és olyan hangosan szexeltünk, hogy mindenkiböl kitört a nevetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!