Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol vannak az ilyen srácok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az ilyen srácok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Igazából nem szexuális kérdés, inkább párkeresési vagy divat kategóriába illene, de itt van egyedül homoszexuális kategória. Meleg férfiként az öltönyös, zakós-farmeros, inges stilus jön be, ahogy sok csajnak is. Magamon is, máson is. És azt várnám, hogy sok meleg férfi van ezzel igy. A társkeresőn mégis mindenki pólós-farmeros sportos arcát mutatja. Hol vannak az elegáns srácok?

2020. ápr. 11. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Elittársnak nincs meleg része? Lehet ott vannak.

Én se megyek át öltönyösbe, átlagos viselet.

Meg úgyis a nagy részét a farkam érdekli 😁

2020. ápr. 11. 20:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Fizetős helyre nem regisztrálok, mivel komoly kapcsit keresek, jó ha egy évben egy levelet kapok. Szóval évekig csak a semmire fizetnék, nem érné meg...

Csak nem értem a dolgot, az ember azt hinné, a melegek tudják, mitől döglik a légy :D

lehet, már öreg vagyok (30F)

2020. ápr. 11. 20:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

30 vagyok én is

Ott a love oldala és nem teljesen fizetős

2020. ápr. 11. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatomat írom

Adósok bőrtönében

Régebben nekem is az öltöny volt a gyengém

Salyát bőrömön kellet többször megtapasztalnom hogy az öltönyösök mind nagyon csóró, rosz emberek akik mind felfelé nyalnak lefelé taposnak.

Töbnek akarnak látszani mint amik.

Ne keresd őket.

Bár minden ember salyát kárán tanul.

2020. ápr. 11. 20:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Linkelhettek helyeket, én egyedül a randi.gay-t ismerem, semmi mást.
2020. ápr. 11. 20:56
 6/10 A kérdező kommentje:
#4 az öltönyös alatt nem üzletembert meg pénzembert értek. Az nem az én világom. Csak mint stilus jön be. Oldottabb formában is, pl. zakó-ing-farmer, amiben nyuodtan járhat bárki... És én is ezt preferálom, holott nem igaz rám, amiket általánosságban irsz.
2020. ápr. 11. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a többség nem tudja fizetni ezeket a ruhákat.
2020. ápr. 11. 21:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, 2-3 ezer forintért lehet venni jó minőségű zakókat, 6-8 ezerért komplett öltönyöket, csak tudni kell, hol. Persze ezek nem a százezres kategóriák, de aki olyanban jár, annak a munkája követeli meg, de a keresete is annyi...
2020. ápr. 11. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen srác vagyok, de nem szerintem a fiataloknak többségében nem ez a stílus jön be mert valamilyen szinten öregít. Bár nekem azt mondják jól áll:) 20/f
2020. ápr. 11. 21:17
 10/10 A kérdező kommentje:

Persze, 20 évesen még én se hordtam ilyesmit, habár mindig ez a stilus jött be, de még nem illett volna a koromhoz.

De a korombeli srácok már nyugodtan hordhatnák, sőt, aki olyan helyen dolgozik, tanár, vagy irodista, az hordja is. Akkor hol vannak a melegek??

Félre ne értesn senki, nem ez a fő szempont ismerkedéskor, de nagyot dobna a fizikai vonzerőn.

2020. ápr. 11. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!