Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportoló sráccal, akár élsoportoló, akár csak hobbi szinten sportoló, volt valakinek szexkalandja? Mennyi évesek voltatok ekkor?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 01:20
51/61 anonim válasza:
Foci edzőáborba csapattársammal állandóan cumiztuk egymást meg vertük egymásnak meg otthon is.
A taborba vagy elsétáltunk az erdőbe vagy éjjel a zuhanyzóba.
Az edzőnk egyszer rajta is kapott minket a zuhanyzóba de hala csak annyit latott hogy egy kabinba zuhanyzunk.
14 évesek voltunk mind a ketten.
Aztán mind a kettőnknek lett csaja 17-18 korul és abbamaradt.
Nem is beszéltünk erről utánna soha.
De ameddig tartott mind a 2en élveztük nagyon is.
Alig vártuk a hétvégéket meg a tábort.
52/61 anonim válasza:
Hát ez igazán kedves történet :-)
53/61 anonim válasza:
mostanában brillíroztuk egymást, de elbasztam..
54/61 anonim válasza:
Testépítő sráccal. Szopni és nyalni akart, közben kiverte magának.
Én vékony vagyok... (hozzá képest mindenesetre)
55/61 anonim válasza:
Passzív de masszív testépítővel egyszer
G*ci hot volt
56/61 anonim válasza:
Sajnos nem.
Pedig egy sportos mackó testalkat jó lenne :)
58/61 anonim válasza:
Akkor lehet valami? :)
Örülnék neki :)
59/61 anonim válasza:
először is, mi az amit szeretnél?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!