Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gáz?
Az a helyzet hogy a volt munkahelyem volt egy srác.. akire a kelleténél is többet gondolok.. Lehetséges hogy szerelmes is lettem belé...
Tudom, hogy nagyon elfogadó a srác meg minden, és habár jóba voltunk nem ismerem őt..
Plusz rátesz egy lapáttal az is hogy sportoló a srác. A sportolók meg nem nagyon vallják be még maguknak sem azt hogyha esetleg a saját neműk felé hajlanának..
Mindez óta eltelt 2 év..
Nem láttam, nem hallottam felőle semmit..
Sokat gondolkoztam azon hogy írjak-e neki Messengeren.. De semmi bátorságom sincs hozzá.
Na meg persze az is ott van hogy 2 év után kérdezném meg tőle hogy "Szia. Mizu?".
Ti mit tennétek a helyembe.
A normális válaszokat Köszönöm.
23/F
Nem vagy mar 16 eves.
Ismerkedj olyan pasikkal, akik melegek es megvan a kozos szimpatia. Az ilyen gyerekes idea gyartasbol mar jocskan kinottel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!