Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány sráccal voltatok?
20 voltam az elsonel.
34-37 kozott volt a partnereim szama.
Sajnos nem emlekszem, mert most van egy 4 eves kapcsolatom, de vele is mar harmasoztam.
Viszont volt mar fel oras kapcsolatom is... regen mikor szingli voltam akkor volt szex partnerem is... uni szerepbe nyomom...
De mindig vedekeztem... furcsa h sokan nyavalyognak a gumi miatt, de nekem soha nem volt panaszom miatta...
Szerintem ne ítélkezzünk...
Ha vki pl 10 évet ismerkedik és csak évi 3 (ami nem sok) partnere van. Máris 30 partner. Mondjuk 15 évesen kezdi, akkor 25-re már 30-nál jár. Nem sok. Persze szerintem sokan kamuznak, hogy jaj csak 6 ember volt... Szerintem nem gáz, ha ésszel és felelősen ismerkednek. VÉDEKEZNEK! Én nem látom gáznak.
6 sraccal voltam eddig
Elso 14 evesen
Most 16/F
Tetszik, hogy látszólag, mindenki öszinte - nemhiába, a névtelenség megöszítnéztetödik.
Nekem az elsö testi szexuális kapcsolatom 26 éves koromban volt, addíg csak epedeztem a szex után, na meg a zuhanyzóban látott szép farkak után.
Azóta sok egyéjszakás kalandom volt, soha nem számoltam. Viszont volt egy 6 évig tartó együttélésem, jelenleg 2 éve van barátom, de nem élünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!