Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg az öcsém osztálytársa és nyomul, mit tegyek?
Öcsém 16 éves osztálytársa meleg. Honnan tudom? Rám írt, hogy bejövök neki. A gond nem is ez. Toleárns családba nőttem fel, sőt volt meleg osztálytársunk is aki jófej volt és sose lépett olyat ami gáz.
A gond az hogy kíváncsiságból talán ki is próbálnám. Max nem menne és tudom fixen, hogy nem csak hogy nem izgat sráccal hanem fizikálisan se menne.
Viszont a kérdés, hogy jó ötlet-e ezt így. 27 vagyok és eddig csak csajok és a gondolat se. Pontosabban nem tudom elképzelni, hogy egy pasi lehet olyan jó mint csaj hisz nem izgat. Meg egy tini vajon hogy reagál ha pl nem jön össze élőben a dolog?
Vagy vessem el az egészet hisz bármi lenne gáz. Ha bejönne gáz hogy bejön. Ha nem áll fel gáz hogy ott vagyunk és ráadásul ismeri az öcsém.
Ezeket mondd el neki is. És nem igaz, hogy bármi lenne, az gáz. Miért lenne gáz, ha bejön? Ugyan már. ;)
Beszéld meg vele, hogy csak kipróbálás szintjén lennél benne, és egyben azt is leszűröd, hogy mennyire érett, értelmes gyerek. Azért egy 16 éves már elég érett is tud lenni.
Kegyetlenül ellentmondásos amit leírtál.
"A gond az hogy kíváncsiságból talán ki is próbálnám. Max nem menne és tudom fixen, hogy nem csak hogy nem izgat sráccal hanem fizikálisan se menne.
Viszont a kérdés, hogy jó ötlet-e ezt így. 27 vagyok és eddig csak csajok és a gondolat se. Pontosabban nem tudom elképzelni, hogy egy pasi lehet olyan jó mint csaj hisz nem izgat."
Az első szerint téged nagyon is izgat, a másikban elvileg egyáltalán nem. Őszintén? Egy hetero-nak a válasz egyértelmű NEM lenne, bármiféle gondolkodás vagy anélkül, hogy kiírná ezt a kérdést. Így, hogy vacillálsz valószínű biszex lehetsz, amire eddig még nem is figyeltél fel.
Én nem leszek rosszindulatú, elfogadó vagyok én is, és heteró,mielőtt bárki beszólna.
Próbáld ki, hogy megtaláld az igazi önmagad, sokkal jobb úgy élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!