Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a nővérem osztálytársa. Mit tegyek?
Mint az előbb említettem tetszik az nővérem egyik osztálytársa...ők 16 évesek ezáltal 3 évvel idősebbek nálam...tesóm mondta hogy rajtam kívül még három osztálytársuknak is tetszik...A multkor voltak kirándulni és én is mentem és ott kezdett el tetszeni...viccelődött meg nagyon kedves volt velem, aztán a végén megöleltem és ő elég szorosan visszaölelt...szerintem ő nagyon édes meg minden de ki tudja hogy van e nála esélyem? Bekövettem őt instán és kb. rá 2 percre visszaigazolt...de ebből nem derül ki semmi...ha tudtok segíteni akkor pls...és ne értsetek félre nekem a tanulás az első meg minden de ő így csak jött és huss...
(Ha valamit rosszul írtam azért bocsii)
13 évesen még nagyon fiatal vagy ahoz a fiúhoz! Csak a hormonok játszanak benned. Eljön majd az idő,hogy pasizz! :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!