Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnomet lekapta az egyik osztalytarsa de o nem csokolt vissza ( ez a fiu mar maskor is probalkozott nala) ti mit tennetek?
Figyelt kérdés
mar tobb mint 2 eve vagyunk egyutt, en 19 o 18. a kapcsolatunk felenel nala volt egy ilyen “erzek valamit a srac irant” erzese, es akkoris probalkozott nala a srac. most lekapta de nem csokolt vissza de ugy vagyok vele h az is szamit h nem hajolt el vagy valami, hagyta h lekpaja es csak utana szolt ra.2018. júl. 6. 00:09
1/5 anonim válasza:
nem rohant oda hozzá, hogy megcsókolja
tudta, hogy érez iránta valamit a srác, akkor mért mászkált vele??
és mért nem hajolt el vagy valami??
itt a csaj a hibás nem a pasi bárhogy is nézem
mondani meg bármit lehet
2/5 anonim válasza:
#2 Azért a srác is megérdemel egy felrugdosást.
3/5 anonim válasza:
Gondolj bele a csaj helyzetébe. Ha téged a semmiből lesmarolnak akkor mit tennél? Persze elhajtottal volna vagy ellokted volna a csajt. De ha élesbe lenne ez az egész köpni nyelni nem tudnál. Erted, a csaj fel se fogta a helyzetet mert ezt nem tapasztalja meg mindenki.
4/5 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Hirtelen nem tudja lereagálni ilyenkor. 18/F
5/5 anonim válasza:
A helyedben ott helyben eltörtem volna a srác orrát majd számonkértem volna a barátnődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!