Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a buliban rám nyomul egy fiú?
Életemben 3 szor voltam buliban, és elég sokan közeledtek felém, ott táncoltak mellettem, megfogták a fenekem
16/L
Mi a barátnőimmel mindig figyelünk egymásra bulikon
Mostanában kifejlesztettem azt hogy azt mondom éppen az adott fiúnak hogy "bocsi bocsi de én leszbi vagyok
Látod itt a barátnőm"
Sajnos ha azt mondom simán hogy "köszi nem hagyjál" azt nem értik meg és tovább nyomulnak
Szóval nekem ez a leszbis téma bejött
Egyébként verekedésbe nem kezdenék de nem szeretem ha taperolnak
Azért mert bulizok és táncolok nem jelenti hogy pasizni megyek oda és fel akarok szedni valakit
Szóval eléggé fel tud bosszantani amikor azt hiszik a húspiacon vannak
Ne hagyd magad ha nem akarsz valamit
Ha meg igen azt is okosan
Manapság már feljelenthetnéd zaklatásért is, aki engedély nélkül fogdossa a feneked.
Udvariasan, de határozottan koptasd le.
Esetleg mondhatod, hogy van barátod, csak épp nem tudott eljönni, mert meg van fázva.
Nem tudom, hogy nálad ez kivitelezhető-e, de általában nálunk mindig van egy pasi is a társaságban, akivel megyünk :D
Ha meglátja, hogy valaki odajön táncolni vagy rám nyomul, egyből odajön és lepattintja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!