Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is lenne gáz ha középiskolás és egyetemista srácokkal ismerkedek?
29 vagyok és a múltkor szóbakerült barátok között, hogy az én zsánerem ez a korosztály és innen kerül ki a legtöbb partnerem.
Ráadásul van aki évekig kitart mellettem. Erre megkaptam, hogy jaj az tök gáz mert még nem felnőtt. Kezdjük ott, hogy én is 15 évesen voltam elsőként sráccal.
Tudtam mit akarok. Ahogy a partnereim is akikkel vagyok tudják. Akkor mi a gáz? Ha nem velem csinálja hanem egy osztálytársával, akkor is csinálja.
Azaz nem miattam csinálja. Engem felbosszant. Értem hogy még nem igazi felnőttek, de szerintem érdemes lenne dumálni velük. Meglepően értelmesek és tudatosak. Plusz tényleg nem értem mi a baj.
Ha erőszak lenne vagy ilyesmi akkor vágnám, de így. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Viszont aki szerint gáz, írja le azt is kérem, hogy ő hány éves és hány évesen volt az első neki. Illetve hogy bánta-e és ha igen miért. Csak mert szerintem a saját tapasztalat is fontos a véleményekben.
No ahogy elnézem jelentették is a kommentem. Úgy néz ki nagyon valótlant állítottam.
Én 14 évesen veszítettem el a szüzességem egy 30 körüli emberrel, valahogy azóta se bántam meg és egy élvezetes napként gondolok vissza.
15 évesen költöztem el a családi fészekből, életem egyik legjobb döntése volt. Rengeteg új barátot szereztem, fejlődtem, megkerestem mit is szeretnék csinálni az életben és nem a szüleim utasítására csináltam valamit amit nem csak hogy nem szeretek de nem is vagyok jó benne. Valahogy képes voltam fiatalon is önálló döntéseket hozni nagyobb dolgokban is. Alátámasztásképp pedig a mások felőli egyetértést mondanám, ha az én szavam nem bizonyítaná azt hogy jól érzem magam és boldogabb vagyok így.
Vagy valaki kényszerített erre és elhitette velem hogy ezt akarom hogy a saját vágyait elégítse ki vele? Nem hiszem, akkoriban úgy éreztem hogy szinte senki sem segít és sokan inkább csak hátráltatni akarnak ebben.
15-ös. Nem nem arra gondoltam, szerintem nem túlzottan jó ha 15 évesen valaki egy kétszer annyi időssel él szexuális életet. Persze személyiség függő de 15 éves érettséggel szerintem jobb, ha valaki inkább korban közelebbivel kezd ki. Én 17 évesen voltam 26 éves nővel. Az már talán annyira nem para. De ez az én gondolkodásmódom.
13as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!