Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is lenne gáz ha középiskolás és egyetemista srácokkal ismerkedek?
29 vagyok és a múltkor szóbakerült barátok között, hogy az én zsánerem ez a korosztály és innen kerül ki a legtöbb partnerem.
Ráadásul van aki évekig kitart mellettem. Erre megkaptam, hogy jaj az tök gáz mert még nem felnőtt. Kezdjük ott, hogy én is 15 évesen voltam elsőként sráccal.
Tudtam mit akarok. Ahogy a partnereim is akikkel vagyok tudják. Akkor mi a gáz? Ha nem velem csinálja hanem egy osztálytársával, akkor is csinálja.
Azaz nem miattam csinálja. Engem felbosszant. Értem hogy még nem igazi felnőttek, de szerintem érdemes lenne dumálni velük. Meglepően értelmesek és tudatosak. Plusz tényleg nem értem mi a baj.
Ha erőszak lenne vagy ilyesmi akkor vágnám, de így. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Viszont aki szerint gáz, írja le azt is kérem, hogy ő hány éves és hány évesen volt az első neki. Illetve hogy bánta-e és ha igen miért. Csak mert szerintem a saját tapasztalat is fontos a véleményekben.
Az emberek fejében a 16 éves még gyerek. Közbe a TV-ben meg 16 évesek nyerik a tehetségkutatót és rappelnek az életről. Meg közbe hagyják inni őket, meg diszkóba menni, meg sorolhatnám. Szerintem is tud dönteni és ha ő akarja nincs gáz. Csak szerintem ezt nehéz elfogadni. Én 14 évesen már chateltem. Aztán az első talim is megvolt titokban. Anyámék nem is tudták hol járok, hisz mást mondtam. És ettől még nem lettem rossz ember és akivel voltam se volt az. Ha normális vagy velük akkor nincs gáz. Gondolom hogy az vagy és azért tartanak ki melletted ahogy írtad. Ha csak nem pénzeled őket :D
Amúgy meg irigykedek. Nekem is bejönnek csak nekik én nem :D Mind korabelit keres.
"Kezdjük ott, hogy" Az ugye megvan, hogy 18 év alatt kiskorú. Azt meg az "elmaradott" és "korlátol" többség ugye nem szokta szeretni amikor a kiskorú gyermekét egy felnőtt rendezgeti. Ráadásul a 18 év alatti azt HISZI, hogy tudja mit akar. Aztán 20 évesen meg tépi a haját, hogy milyen baromságokat csinált kamaszkorában. Mert hát ebben a korban baromira befolyásolható az ember és aki tudja mit kell mondani a másiknak az azt csinál a kölökkel amit akar. És még akarni is fogja. Nesze neked beleegyezés. Hát ezért. Persze, te meg a többi gyógyegér akik biztosan már mind nagykorúak (vagy hát maguk is a kindergárden klub tiszteletbeli tagjai) itt a fent válaszok közt sokkal érettebbek (voltak) mint a koruk és már most előre tudják mit és hogyan fognak csinálni az életükben.
De biztosan én vagyok a korlátolt gyökér de legalább nekem nem kell azon aggódnom, hogy a magát 16nek hazudó "életem párja" nem-e szólja el magát a 14. szülinapi partyján.
Amit a 6-os ír igaz.
Azonban ezzel az erővel azt a tinit is ítéljük el aki megdug egy másik tinit? Vagy mondjuk azt a tinit aki tiniként erőszakos?
Engem pl az első srác áthívott, hogy lesz-p. Aztán utána akarta, hogy én is őt. Én nem akartam de végül csak kikényszerítette. Akkor már inkább egy idős aki nem tesz ilyet.
Márha nem tesz. Én így gondolom... És amúgy szerintem vannak érett és éretlen fiatalok, de ettől még ők döntenek.
Ja és befolyásolás. Aki buta azt 25 évesen is palira veszik ahogy látjuk pl a TLC-n is a műsorokba. Nem kor kérdése.
Nem védeni akarok én senkit, de azért érdemes elgondolkozni. És külön nem értem mi alapján ítél bárki mást el. Melegként főleg.
Nem ismerjük a teljes szitut. Akkor miért is ítéljük el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!