Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért is lenne gáz ha középisk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is lenne gáz ha középiskolás és egyetemista srácokkal ismerkedek?

Figyelt kérdés

29 vagyok és a múltkor szóbakerült barátok között, hogy az én zsánerem ez a korosztály és innen kerül ki a legtöbb partnerem.

Ráadásul van aki évekig kitart mellettem. Erre megkaptam, hogy jaj az tök gáz mert még nem felnőtt. Kezdjük ott, hogy én is 15 évesen voltam elsőként sráccal.

Tudtam mit akarok. Ahogy a partnereim is akikkel vagyok tudják. Akkor mi a gáz? Ha nem velem csinálja hanem egy osztálytársával, akkor is csinálja.

Azaz nem miattam csinálja. Engem felbosszant. Értem hogy még nem igazi felnőttek, de szerintem érdemes lenne dumálni velük. Meglepően értelmesek és tudatosak. Plusz tényleg nem értem mi a baj.

Ha erőszak lenne vagy ilyesmi akkor vágnám, de így. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Viszont aki szerint gáz, írja le azt is kérem, hogy ő hány éves és hány évesen volt az első neki. Illetve hogy bánta-e és ha igen miért. Csak mert szerintem a saját tapasztalat is fontos a véleményekben.

2020. ápr. 2. 13:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Társadalmi előítéletek. Ne foglalkozz vele.
2020. ápr. 2. 13:15
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Az emberek fejében a 16 éves még gyerek. Közbe a TV-ben meg 16 évesek nyerik a tehetségkutatót és rappelnek az életről. Meg közbe hagyják inni őket, meg diszkóba menni, meg sorolhatnám. Szerintem is tud dönteni és ha ő akarja nincs gáz. Csak szerintem ezt nehéz elfogadni. Én 14 évesen már chateltem. Aztán az első talim is megvolt titokban. Anyámék nem is tudták hol járok, hisz mást mondtam. És ettől még nem lettem rossz ember és akivel voltam se volt az. Ha normális vagy velük akkor nincs gáz. Gondolom hogy az vagy és azért tartanak ki melletted ahogy írtad. Ha csak nem pénzeled őket :D

Amúgy meg irigykedek. Nekem is bejönnek csak nekik én nem :D Mind korabelit keres.

2020. ápr. 2. 13:17
 3/18 anonim ***** válasza:
68%
Mert sokan hülyék. Miért ne lehetne gimis vagy egyetemista kapcsolatod? Nem ütközik törvénybe sem. Sőt a korkülönbség se olyan vészes, durván 10 év. Ha 50 évesen hajtanál 16 évesre, az már más dolog lenne.
2020. ápr. 2. 13:57
 4/18 A kérdező kommentje:
50 évesen is szerintem bejönnek majd :D Előre félek. :( Bár nem látom akkor miért is lesz más. Akkor se korabeli leszek már.
2020. ápr. 2. 14:01
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindegy, hogy 14 vagy 18 évesek :)
2020. ápr. 2. 14:08
 6/18 anonim ***** válasza:
19%

"Kezdjük ott, hogy" Az ugye megvan, hogy 18 év alatt kiskorú. Azt meg az "elmaradott" és "korlátol" többség ugye nem szokta szeretni amikor a kiskorú gyermekét egy felnőtt rendezgeti. Ráadásul a 18 év alatti azt HISZI, hogy tudja mit akar. Aztán 20 évesen meg tépi a haját, hogy milyen baromságokat csinált kamaszkorában. Mert hát ebben a korban baromira befolyásolható az ember és aki tudja mit kell mondani a másiknak az azt csinál a kölökkel amit akar. És még akarni is fogja. Nesze neked beleegyezés. Hát ezért. Persze, te meg a többi gyógyegér akik biztosan már mind nagykorúak (vagy hát maguk is a kindergárden klub tiszteletbeli tagjai) itt a fent válaszok közt sokkal érettebbek (voltak) mint a koruk és már most előre tudják mit és hogyan fognak csinálni az életükben.

De biztosan én vagyok a korlátolt gyökér de legalább nekem nem kell azon aggódnom, hogy a magát 16nek hazudó "életem párja" nem-e szólja el magát a 14. szülinapi partyján.

2020. ápr. 2. 15:06
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Én is fiatalon vesztettem el. Nem bántam meg. Nem gondolom, hogy a kérdés írója olyanra venné rá a srácot amit nem akar. Amikre te gondolsz azok már durvább dolgok és igen abban lehet felelős, de lehet példa mutató is. Én 15 voltam mikor az első élményem volt. Nem bántam meg.
2020. ápr. 2. 17:13
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Egyén függő. Nem kell elmesélni és akkor nincs okoskodás. Ahogy pl az előttem író is jelezte lehet megbánja valaki. A fene tudja. Én magam 15 évesen csináltam elsőként. Utána utáltam magam. De az nem a személy miatt volt. Az elfogadás folyamata miatt. Aztán 16 évesen újra kezdtem. Akkor már elfogadva hogy meleg vagyok. És szerintem az igaz, hogy tudja az ember ennyi idősen mit akar és mit nem. Én akkor tudtam, hogy aktív vagyok és nem dughat senki meg. De érdekelne a kettővel ezelőtti felháborodásának az oka. Ha heteró pl megkérdezném dugna-e egy 16 éves kiscsajjal. Vagy akkor is így gondolkozna-e mint most. Meg javasolnám olvassa el a Tudom mit csinál a gyereked szombat éjjel című riport kötetet. Nagyon érdekes.
2020. ápr. 2. 17:19
 9/18 anonim ***** válasza:
52%

Amit a 6-os ír igaz.

Azonban ezzel az erővel azt a tinit is ítéljük el aki megdug egy másik tinit? Vagy mondjuk azt a tinit aki tiniként erőszakos?

Engem pl az első srác áthívott, hogy lesz-p. Aztán utána akarta, hogy én is őt. Én nem akartam de végül csak kikényszerítette. Akkor már inkább egy idős aki nem tesz ilyet.

Márha nem tesz. Én így gondolom... És amúgy szerintem vannak érett és éretlen fiatalok, de ettől még ők döntenek.

Ja és befolyásolás. Aki buta azt 25 évesen is palira veszik ahogy látjuk pl a TLC-n is a műsorokba. Nem kor kérdése.

Nem védeni akarok én senkit, de azért érdemes elgondolkozni. És külön nem értem mi alapján ítél bárki mást el. Melegként főleg.

Nem ismerjük a teljes szitut. Akkor miért is ítéljük el?

2020. ápr. 2. 17:21
 10/18 anonim ***** válasza:
86%
Én lány vagyok, de én is azt kiemelném, hogy más a 14, a 15 és a 16 éves is. Sőt akár fél év is sokat számít. Azzal nem értek egyet, hogy ez gáz. 16 voltam mikor egy 40-es pasival jártam. Mindenki utálta a családba. Aztán megismerték és megkedvelték. Az előítélet mindig rossz. Mivel fura másoknak a dolog. Pedig életembe nem volt senki olyan udvarias, gyengéd, stb mint ő volt. Nagyon magasra tette a lécet a későbbi párjaimnak. Szóval szerintem se foglalkozz vele. A te életed és te kell hogy élvezd.
2020. ápr. 2. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!