Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogyan reagálnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wooper180 kérdése:

Ti hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Szóval egyik nap az uszodában egy óra úszás után elindultam a zuhanyzó fele. Mikor odaértem és találtam szabad helyet, el is kezdtem zuhanyozni, de észrevettem, hogy a velem szembelévő zuhanynál áll egy 60-70 éves pali és néz engem, miközben zuhanyzom.

Ez amúgy normális? Meleg vagyok, de akkor is zavarba ejtő, ha valaki indok nélkül bámul.

2020. márc. 26. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Ez totál embere válogatja. Van aki leszarja és zuhanyzik tovább, van aki átmegy egy másikba.. Én special vagyok olyan nagy pofáju, hogy helyre igazítanám a bácsit egy pár "finom" szóval, hogy ne bámuljon 😅
2020. márc. 26. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Van aki élvezi hogy így nézik,

De én biztos beszoltam volna.

2020. márc. 26. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
egy kicsit emelt hangsúllyal megkérdezheted, hogy van valami gond? ettől biztos leesik neki, hogy nem kívánatos a stírölése és elfordul. De lehet hogy csak eszébe jutott, hogy ő is volt fiatal és nézett ki úgy mint most te és elbambult. Nem mindig a rossz szándék vezényli az embereket.
2020. márc. 26. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Speciel hetero vagyok, de nem foglalkoznék vele, nézzen ha ebben leli örömét.
2020. márc. 26. 23:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgat ha néznek. Ennek emelkedő jele is van.
2020. márc. 27. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Megszoktam :D

20F

2020. márc. 27. 09:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem kicsit zavarna. Ha egy korban hozzám illő, fiatal srác nézne, azt jobban viselném, mert ott akkor én is elkezdeném lesni 😅
2020. márc. 27. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy a stírölés milyen. Ha csak elréved a gondolataiban akkor nem is téged néz csak feléd fordult. Ha szószerint kidülledt szemekkel bámul akkor nem normális :D

Nekem volt már ilyen hogy idősebb bácsi kifelé fordulva volt de ahogy észrevett hogy én már szemben tusolok vagy végzett vagy elfordult.

2020. márc. 27. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Melóhelyen az egyik idősebb kolléga bámulta mindig a fenekem,én meg láttam,hogy olyan belevaló farka van és amikor már ketten maradtunk,széthúztam és elkezdtem ujjazni magam.Meló után a közeli kiserdőben meg is dugott.
2020. márc. 27. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!