Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegeknél van olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegeknél van olyan, hogy fiú, lány szerep?

Figyelt kérdés
Jo oké tudok, hogy mindig azt mondják nincsen, de én példáus határozottan érzem, hogy én a lány szerepét tölteném be inkább, mert viszonylag feminimebb vagyok (nem tudom hogy kell írni) és javítsatok ki ha tévedek, de a passzív fél nem ugyan ezt jelenti?
2020. márc. 18. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Egy meleg szexkapcsolatban az "aktív" fél dugja a "passzív" felet. Ezek a szerepek cserélődhetnek is, ha a felek "uni" beállítottságúak, ergo aktív és passzív szerepben is élvezik magukat, de lehet állandó is.

"Lányként" nem viselkednek meleg férfiak; egy meleg férfi pontosan a férfiassághoz vonzódik...minden téren.

2020. márc. 18. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Aktív és passzív van, illetve uni. Ha valaki lányra vágyna akkor nem lenne meleg.
2020. márc. 18. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
Sexben igen amugy nem
2020. márc. 18. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs
2020. márc. 18. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én aktív vagyok férfiasabb külsővel belsővel, a párom full passzív férfias külsővel, de érzékenyebb Lelki világgal.
2020. márc. 19. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én crossdresser vagyok általában bi pasikkal járok, szokott nálunk szokott lenni, hogy nőként kezelnek, nem csak az ágyban azon kívül is.

De egy átlag meleg kapcsolatban nem, sőt utálják is ezt, ha valaki fiú lány szerepre bontja őket.

De nyilván ott is előfordul azért, hogy a passzív feminimebb, de nem feltétlen, láttam példát az ellenkezőjére is. Ahány ház annyi szokás :D

Hetero kapcsolatban is van, hogy a nő hordja a nadrágot és a "férfi" a háznál :D

2020. márc. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!