Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jó a csókolózásban?
Figyelt kérdés
Én komolyan nem értem, hogy mi jó benne. Nem az értelmét keresem, hanem tényleg csak érdekel, aki élvezi mit élvez benne. Ugyanezt a kérdést feltehetném a szex különböző formáira is. Onnantól nekem, hogy valakiben nincs egyféle fokozatosság és azonnal nyitott ( alkalmi ) én ezt az egészet nem értem miért jó.2020. márc. 13. 09:16
11/17 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem élem üresen az életem és nem gondolom hogy az élet "nyomoru" amivel szemben a csókolózás fontos és jó lenne... Nem mindenféle tanácsot várok csak hogy irja le aki élvezi, hogy mit élvez benne, de úgy látszik ez az általános iskolai szint sokaknak meghaladja a képességeit és egyszerű válasz helyett mindenféle értelmetlen teóriába és a kérdező véleményezésébe kezdenek... Nem értem miért kell trollkodnotok... Crazy girl írta eddig az egyetlen értelmes választ, teljesen saját hozzáállását írta a kérdésre adott válaszként. Én olyan vagyok amilyen. Nem ámitok senkit...
2020. márc. 13. 10:50
12/17 anonim válasza:
Amit élvezni lehet benne, az nem fizikai érzés, tehát belülről kell jönnie, innentől kezdve kérlek hidd el, hogy benned lesz valami gond ezzel kapcsolatban (amíg nem jutsz el a felismeréshez addig persze mondhat bárki bármit, bár a dolog egy irányba mutat a válaszok tekintetében is).
13/17 A kérdező kommentje:
Bennem nincs semmi gond, hitegess mást... Sokféle ember van te nem fogod fel nem én. :)
2020. márc. 13. 12:13
14/17 anonim válasza:
Te eldöntöttél magadban egy választ, amit kapni szeretnél. Aki nem ezt írja, azt piszokul leoltod! Te most erre maszturbálnál, vagy mi? A kérdés maradjon költői,tehát nem kérek rá választ!
15/17 anonim válasza:
A kérdésedre jól válaszoltak többen is.
De, nem akarod meghallani, ez azért lehet mert szüz vagy mind érzelmileg, mind lelkileg.
Salynállak
Mi jó az ölelkezésben?
Tudsz rá válaszolni?
16/17 anonim válasza:
Normális ember ezen megnyilvánulások után nem szeretne a barátod lenni.
17/17 anonim válasza:
Nem kene meg az altalanos iskolai szintet sem a szadra venned azok utan, hogy a #10-es (egyebkent remek) valasz meg csak el sem gondolkodtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!