Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó a csókolózásban?
Egyik kérdéssel kapcsolatban jutott eszembe.
25 éves nő vagyok és ha hiszitek, ha nem életemben nem csókolóztam még. Undorodom a nyáltól, az egész olyan mintha egy csupasz csigát betennének a számba.
Szexelni szeretek és nagyon nyitott is vagyok, de minden ami más személy nyálával kapcsolatos, nyalás is számomra iszonyatosan visszataszító. Más testnedvekkel nincs gondom, sőt szeretem.
Mi a jó a nyálcserében? Ti mit élveztek benne?
Engem beindít. Szédítő, kellemes érzés.
A többség szerintem nem csókol nyálasan. Ha valakinek rendben van a szájhigiéniája, akkor semleges ízű.
A puszitól nem, dehogy.
A gyerekemtől? Nő vagyok. Tudnék róla, ha lenne gyerekem. :D :D :D
Nagyon nyitott lehet az a szexben, akinek a nyál gondot okoz...
Attól tartok hogy ez egyáltalán nincs így.
Talán gondolj bele, elég sok érzékelő (receptor) van a szádban, azért szeret sok nő is szopni. És a csók is azért izgató mindenkinek.
Neked pedig valami nincs rendben.
Azért is, mert 25 évesen nem csókolni senkit? Az már bizony a te hibád.
Azt írod, más testnedvekkel nincs gondod, sőt szereted. Jól értem, hogy a párod ondója nem taszít, azt a szádba veszed, szereted?
Ha így van, akkor szerintem elfogadható ez a kis fóbiád, a nyelves csók nem lesz része a szexnek nálatok, legfeljebb a szájrapuszi.
Azt azért nem értem, hogy azt se tűröd, hogy kinyaljon, mert a nyálával kapcsolatba kerülsz? Nem megoldás, ha utána megmosod a puncidat?
Nem az én hibám, az én döntésem, hogy nem csókolóztam.
Az orális szexet szeretem adni! Sőt nőt is nyaltam már nem is egyszer. A spermát is szeretem. Egyszerűen maga a nyelv, hogy olyan puha, illetve a nyál az ami taszít.
Azt iszonyatosan imádom, ha a partnerem megizzad és az izzadt testünk összeér esetleg még a hajáról csöpög rám az izzadtság. Az nagyon felhevít. Más testnedvekkel nincs gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!