Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises srácok! A talpnyalás esetén mit szerettek inkább, ha a tiéteket nyalják, vagy ti másét? Gyakran van ilyen?
Figyelt kérdés
Illetve egy, vagy több sráccal is csináltok ilyesmit?2020. márc. 12. 15:03
1/9 anonim válasza:
Én még nem csináltam ilyent, a férfi lábak nem jönnek be, de azt imádnám ha az enyémet nyalnák, és egyebek
2/9 anonim válasza:
Egy munkás fiú lábát nyalnám aki egész nap fáradozott azon hogy az ország jobban teljesítsen
3/9 anonim válasza:
Én talpat nyalni szeretnék inkább, de az sem zavar ha az enyémet nyalják:)
Sajnos még csak kétszer volt ilyen
4/9 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem és csináltam már párszor
6/9 anonim válasza:
Én inkább nyalni szeretem, de az enyémet is nyalták már. Nem volt rossz. Néhányszor sikerült. Nincs rá nagy kereslet :D Ha valakit érdekel és mer is találkozni írhat.
8/9 anonim válasza:
Ha az enyémet nyalják. Eddig sajnos csak egyszer volt benne részem.
9/9 anonim válasza:
Én nyalni szeretem, de még csak egyszer volt rá alkalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!