Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok szoktatok arra vágyni tesikor hogy vmelyik veletek öltöző szép lábú fiú masszíroztassa, nyalassa veletek a talpát? Volt már akivel történt ilyen? (storyt is várok, akkor is ha csak vágy volt)
28/f Bp - Nekem csak enyhén van lábfétisem. És könnyebben jön be a leírtak fordítottja, hogy más akarja csinálni ezekez a lábaimmal. :)
Tehát nekem az jön be, ha másvalaki fantáziál ilyeneket rólam. :D
Középiskolában volt egy srác osztálytársam, akinek több alkalommal is csikiztem a talpát. Egyáltalán nem volt csikis, de szerette ha csikizik. Én meg ugye szerettem csikizni, így sokszor volt erre példa. :D
Legelőször egy tesióra után csikiztem meg a talpát, mikor mellettem levette a zokniját. :D
Nálunk volt egy fiú akinek igazából nem volt különösebben szép a lába, de kicsit lányos volt, nulla szőrrel és a bőre puha, viszont nagy, 45-ös. Plusz lúdtalpa volt meg úgy általában sokat fájt a lába, és egyszer futás után sokáig az öltözőben maradt, már csak ketten voltunk, levette a zokniját, és a lábát, talpát fogdosta meg masszírozta. Arról beszélt hogy sokat fáj a lába, mert rossz a tartása meg lúdtalpa van (kicsit el is volt hízva) meg a lábujjai is ferdék voltak. Aztán kicsit a hülyét tetettem, hogy mi a baj vele pontosan, és akkor megmutatta a talpát közelről, hogy mennyire lapos és nincs boltozat meg hogy ferdék a lábujjai és ha sokat mozog gyorsn elfárad és megfájdul e miatt.
Aztán voltunk egyszer ottalvós osztálykiránduláson a mátrában, amit meg is másztunk, ő eléggé szenvedett, már sántikált a végén, amikor visszaértünk rögtön levette a zokniját, jó büdös volt a lába, és a talpát masszírozta megint. Végül aznap végig mezítláb, papucsban volt, szóval jól meg tudtam nézni a lábát.
Nyolcadikban csikiztem az egyik srác lábát sokat, legtöbbször az utolsó órai tesik után. :D
Nagyon csikis fiú volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!