Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok szoktatok arra vágyni tesikor hogy vmelyik veletek öltöző szép lábú fiú masszíroztassa, nyalassa veletek a talpát? Volt már akivel történt ilyen? (storyt is várok, akkor is ha csak vágy volt)
Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 15:14
12/21 anonim válasza:
Nekem olyan volt hogy nem csak a talpát nyaltam.
És csak ketten voltunk bent
15/21 anonim válasza:
Sose voltak ilyen indíttatásaim :D de már nem járok tesire
20F
16/21 anonim válasza:
Engem érdekelnek a szép izmos lábak. Szoktam leselkedni az öltözőben. 17/fiú/bi irj ha gondolod
17/21 anonim válasza:
Persze hogy vágytam rá, egyszer valóra is vállt az álom. Ha érdekel privibe megírom
18/21 anonim válasza:
Egyszer késő délutánig bent voltam suliba matekfakt miatt, de még mielött hazamentem volna bementem az öltözőbe a pulcsimért, mivel ott hagytam még délelött.
Ott találkoztam 2 évfolyamtársammal akik röplabdaedzés után üldögéltek ott. Mivel jóva voltam az eggyiktől megkérdeztem ne-e maszírozzam a lábát, aki igent mondott. 5 percel késöbb már a talpuk nyalogattam :P
19/21 anonim válasza:
Elnézést, hogy ezt írom de valaki privátba leírná nekem, hogy pontosan mit is takar a lábfétis. Köszönöm szépen❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!