Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Rólatok tudja a család, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rólatok tudja a család, hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés

Ha tudják,mennyi idősen mondtátok el?

Ha nem,akkor hogyan élitek meg?

2020. márc. 8. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
1%
Nem kellett megmondanom. Így neveltek, sajnos.
2020. márc. 8. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudják.

Nagyon nehezen élem meg, ez a kettősség teljesen szétfeszít.

2020. márc. 8. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudják. Nem kellett elmondanom. Nem hülyék, hanem családtagok.
2020. márc. 8. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam el, attól függetlenül szerintem észrevették, hogy 29 évesen nincs barátnöm és ez furcsa. Majd ha rákérdeznek nem fogok hazudni, addigis szerintem nincs hozzá közük, ez magánügy.
2020. márc. 9. 05:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam el, szerintem nem tudják még, 30 évesen még nem volt kapcsolatom..
2020. márc. 9. 08:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én elmondtam, de nem mindenkinek. Csak azoknak akikre szerintem tartozik a dolog. A probléma ezzel, hogy mindig figyelni kell, hogy van-e ott olyan aki nincs beavatva. Elég nehéz tud lenni.

Jah még annyit, hogy aki nem mondja el arról nagy valószínűséggel már tudják, de ezt soha sem fogják bevallani és persze soha sem fognak rákérdezni sem. Megvárják amíg elmondod, mert ami nincs kimondva az nem létezik. Ez a legtöbb ember filozófiája.

2020. márc. 9. 11:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem mondtam el soha, senkinek... kb. eddig.

(bi vagyok)...

...senki nem gyanakszik. Nem is gyanakodott.

Ellenben a nevelt fiam (17) a minap bevallotta, hogy ő bizony ilyen téren a fiúkat... Mert valahogy szóba jöttek a csajok. Nagy az egyetértés más téren, mert a hobbi az közös.

Iszonyúan fura érzés. De azért rácsaptam egyet a vállára, és levittem a sarki kricsmibe egy sörre. Hogy ott folytassa a mondókáját.

Mindent elmondott. :) Azt is, hogy milyen pasikat preferál.

És hogy milyen kellemes élményei voltak/vannak.

Hát, ledöbbent, mikor én is elmeséltem, hogy voltaképp hányadán állok.

Azt hitte, hogy jól le fogom tolni, meg elítélem őt emiatt. De majdnem elsírta magát, hogy én ilyen könnyen, és megértően fogadtam a megnyilvánulását. Megkérdeztem, hogy az anyja tudja-e, azaz neki megnyílt-e.

Rám néz: "Hülye vagy? Eszembe sincs elmondani neki! És te se mondd el, kérlek!"

Szóval, most van egy közös titkunk...

2020. márc. 9. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan elhiszitek, hogy rájuk nyávogtok a vékony hangotokon, és hülyén tartjátok a kezeteket, és nem egyértelmű mindenki számára?
2020. márc. 11. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Utsó, pont a hozzád hasonlók miatt tudjuk, hogy még csak nem is sejtik. Mert ti azt hiszitek, hogy minden melegnek vékony a hangja és "hülyén tartja a kezét". Mi meg tudjuk, hogy az kb 10-ből egy melegre igaz, ha igaz. a többiek meg teljesen átlagos férfi benyomását keltik. Csak ahhoz, hogy ezt belásd ismerni kéne néhány meleg embert..
2020. márc. 11. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!