Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A cum controllt próbálta valaki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cum controllt próbálta valaki?

Figyelt kérdés
Jó volt? Meddig csinálták?
2020. márc. 4. 09:23
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos még nem, de nagyon szeretném kipróbálni
2020. márc. 4. 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is régi álmom ez :)
2020. márc. 4. 09:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hetero vagyok, de nagyon kiprobalnam. Imadok spricelni, de imadom azt is ha sokaig elvezesi hataron vagyok, akar kikotozve is jo lenne. Orakon at, olajjal ... ahhh
2020. márc. 4. 09:31
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Huh videón izgató. Bevallom ezt még srácnak is hagynám. Végülis nem szex. Én is heteró vagyok. Sajnos én soká élvezek el alapba amit nem szoktak bírni a csajok. Kb eddig életemben 2x volt csak olyan aki élvezésig csinálta volna, mert nem bírják. Na de ez vidin akkor is izgató dolog. Szóval ezt még egyszer én is ki akarom próbálni az életem során :) Sajna k-urvák nem vállalják mert már néztem....
2020. márc. 4. 09:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, de nagyon izgat. Csinálnám és kapnám is szívesen, akár fiúval is.
2020. márc. 4. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer volt benne részem, aktívként izgat csak a dolog.

Vannak mazohista srácok, de ritka.

Volt akit masszázságyhoz kötöztem ki, oljaosan masszíroztam az egész testét, kicsit játszottam vele, húztam, először a mellbimbóját izgattam, csókolgattam a nyakát, harapdáltam a fülcimpáját, és mocskos dolgokat súgtam a fülébe.

Elég hamar kemény lett,hátrahúztam az egyik kezemmel a farkán teljesen a bőrt, a másikkal körkörös mozdulatokkal izgattam a farkát, többször elérte azt a pontot, hogy majdnem elsült, d nem hagytam, a végén már szinte könyörgött, hogy süssem el, mert annyira rájött a kangörcs :)

Nagyon izgat ez a szitu, főleg, hogy én irányítom mikor sülhet el:) A végén hatalmasat durrant, szinte lihegett, és rengeteg anyag jött ki.

Ez másfél órás szeánsz volt.

2020. márc. 4. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen ingerlem, játszok a pénisszel akár órákig is.
2020. márc. 4. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen kiprobálnám kapni...
2020. ápr. 6. 12:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is kipróbálnám egy 25 év alattival.
2020. ápr. 6. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!