Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác akit érdekel a cum control? Próbálta már?
Figyelt kérdés
Én nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet a szenvedő félnek lenni2019. dec. 28. 18:08
1/9 anonim válasza:
Én csináltam már többször is a páromnak.
2/9 anonim válasza:
Engem az izgatna nagyon ha én csinálnám másnak. 21f
3/9 anonim válasza:
Még nem volt benne részem de kipróbálnám
5/9 anonim válasza:
Engem nagyon érdekel mind a két oldal, de nem volt még alkalmam próbálni.
6/9 anonim válasza:
Fiatal sráccal el tudnám képzelni!
Bpi...
7/9 anonim válasza:
28/srác Bp - Engem egyre jobban izgat. Gyengéd módszerekkel szeretném, nem keményebb BDSM módon.
Írhattok, szívesen kipróbálnám akár oda, akár vissza, huszonéves vagy fiatalabb kinézetű fiúval.
Az a formája érdekel leginkább, hogy a végletekig izgatva van az alany. Aztán vagy az van, hogy nem mehet el, amíg engedélyt nem kap, vagy pedig szabad elélveznie, de olyan enyhe stimulálást kap, hogy (közel) lehetetlen így eljutni a csúcsra... :)
8/9 anonim válasza:
Amúgy a csikizés is izgató nekem. Ennek kapcsán találkoztam edging / cum controll videókkal, innen az érdeklődés.
9/9 Wilmosss8888 válasza:
Passzív oldalról érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!