Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valaki próbálta már az online...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki próbálta már az online közös masztit?

Figyelt kérdés
Skypon vagy hasonló?
2019. szept. 25. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Még csak levelezve :)
2019. szept. 25. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Nem rossz. De szerencse kell hogy szépfarkú normalisat találj. De bőven lehet.

2019. szept. 25. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

igen, én kipróbáltam, habár nem vagyok homoszexuális, inkább enyhe bi-nek mondanám magamat, de volt régebben, hogy ilyen sok kamerás chat felületben maszturbáltam és volt hogy engedtem, ahogy egy idősebb pasi dirigáljon nekem kamerán keresztül. Végigcsináltam, de nem igazán élveztem, eléggé lealacsonyítóan viselkedett velem, bár gondolom akinek ez bejön, annak jó.

Élménynek oké volt, de nem igazán jött be

2019. szept. 26. 07:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Élőben csiáld!
2019. szept. 26. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
skypon
2019. szept. 27. 03:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, értelmetlen. Én csak az élő szexet, cumit, segbekukit szeretem. Recskázni is csak úgy szeretek, ha nézi valaki, ált. nyilvános helyen (férfi mosdó, kondi zuhanyzó)
2019. szept. 27. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!