Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnék nála kezdeményezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék nála kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Vam egy nagyon helyes kék szemű srác, akivel szinte minden reggel ugyan azzal a villamossal megyünk egyetemre.

Kn már 2 hete azt vettem észre hogy nézzük egymást. Először azt hittem csak én, de pl ma is amikor ránéztem, ő pont engem nézett...most van valami fura rajtam, bejövök neki, vagy miért néz?

Nem tudom, hogyam tudnék vele megismerkedni, kb semmit nem tudok róla...valami tipp? :)

2020. márc. 2. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Hát ha nézitek egymást, és nem is először, akkor én nem haboznék! Menj oda hozzá villamoson, amikor meglátod, állj meg mellette. Amikor meg leszálltok, akkor lazán köszönj neki, és akár tedd is szóvá, hogy láttad, néz téged, lenne e kedve beszélgetni is, vagy tedd szóvá hogy egy egyetemre jártok, ő melyik szakra, stb, vagy valami, a lényeg h egy elérhetőséget, vagy talit kifacsarj belőle.

Hajrá, sztem tuti bejössz neki, azért néz. Ha meg nem akkor legalább nem fogod bánni, hogy nem mertél lépni!

2020. márc. 2. 16:16
 2/7 A kérdező kommentje:

1es

De csak úgy menjek oda hozzá tök random??

Neked ez bevált?

Nem tudom, én hogy reagálnám le ha hozzám jönne oda valaki, főleg ha zavarba vagyok. :D

2020. márc. 2. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Az #1-es jó tippet ír, bár ez a férfi "dolga" lenne (én pasiként biztos ezt csinálnám :)

Te nőként az alábbiakat teheted:

- figyeld meg hol száll fel (ajtó, szék) és helyezkedj úgy, hogy a közelében legyél ne 20 méterről bámuld;

- ha összetalálkozik a szemetek ne elkapd a tekinteted, hanem egy őszinte, tiszta mosolyt eressz meg az irányába, jelezd neki hogy teszik neked;

- ha ez sem működik, akkor jöhet az #1-es módszere, egyenjogúság van a női is kezdeményezhet :)

2020. márc. 2. 18:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Ohm, kategória. :D
2020. márc. 2. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3-as, rossz kategóriát néztél :P
2020. márc. 2. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha megint összefut a tekinteteket, mosolyogj rá és ne kapd el a tekinteted. Nézd folyamatosan, ha félénk, de mégis érdekled, tuti elkapja a tekintetét, de aztán visszanéz rád újra. Ha sikerül esetleg kicsikarnod belőle is mosolyt, akkor mehet a fentebb írt leszólítás. :)
2020. márc. 2. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyes vagyok, igen. Am egy konkrét eset. Egy fiatalabb srác nézett a vilin, de már kiesett a szeme, meg már kicsit fogta is ott magát, én közelmentem hozzá és már nagyon mosolyogtunk egymásra, amikor megindultam felé.

Nem kell ijedősnek lenni, ha mégsem meleg, akk is lehetsz vele kedves :D

Am kérünk frissítést az eseményekről! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ;)

2020. márc. 3. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!