Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol vannak a normális meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális meleg srácok, akik a szexen kívül képesek elköteleződésre, hűségre?

Figyelt kérdés
Regisztráltam Grindr-re, Romeo-ra, de alig akad bárki, aki a komolyan ismerkedne, aki esetleg mégis, ő jobbára nem egy "mintapéldány", vagy szimplán buta. Talán kép nélküli emberrel ismerkedjek? Az meg annyira személytelen és megeshet, hogy napokig beszélgetek vele, mire láthatnám hogy néz ki, aztán lehet nem is érzek iránta fizikai vonzalmat.

2020. febr. 27. 17:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek sehol. Neha ugy erzem en vagyok az egyetlen. Grindr tenyleg mindennek a legalja, de Tinderen se akadtam ossze senki ertelmessel. Ugyhogy ha valaki tudja hol talalhatnek normalis fiukat az szoljon🙃
2020. febr. 28. 23:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Esetleg tud valaki társközvetítő irodáról, ahol melegeknek is segítenek?
2020. febr. 29. 18:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés...

Sokszor az az érzésem, sehol, de főleg nem Grindr-en, Romeón. Tinderen talán akad, de én egyszerűen már unom ezeket a felületeket.

Ritkán szoktam randira menni, és mindig csak akkor, ha tényleg szimpatikus a srác, de kivétel nélkül mindig ki szokott derülni élőben, hogy para, nagyon tapadós, vagy valami fura kinkje van. Vagy csak egyszerűen én odáig vagyok érte, ő meg még annyit sem képes mondani, hogy ne találkozzunk többször, nem jössz be, vagy valami ilyesmi, hanem csak a ghosting.

De az ilyen szósölmédián, ha szétnézek, akkor látom, hogy JAA, de igen, vannak olyan párok, akik évek óta együtt vannak, nagyon szeretik egymást, léteznek jól működő, tartós, meleg párkapcsolatok. Lehet, hogy ezt látni még rosszabb is, mert ha legalább biztosan tudnám, hogy ez nem lehetséges, akkor teljesen el tudnám engedni.

Na meg, nem tudom, ők hol találkoztak egymással, de én is oda akarok menni 😁 (felteszem, nem egy szaunában vagy Garçons bulin)

2020. ápr. 13. 15:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés jó. Én sem találok párkapcsolatra senkit sem. Szexre igen, de nem az vonzz elsőkörben. Szeretnék elkötekeződni én is, de nem találok rá partnert.

25F

2020. máj. 17. 15:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen a neten nem sok..
2022. júl. 26. 12:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Normális meleg férfi vagyok,és nem találom meg a másik felemet...

Pedig elvárásom semmi,csak annyi,hogy hasonlóan gondolkodjon - udvarlás,kapcsolat,szeretet.

2023. febr. 4. 07:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
írj
2023. febr. 19. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!