Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg, hogy valaki meleg?
Szóval a munkahelyemen megismerkedtem egy férfival, akivel nagyon egymásra hangolódtunk. Nekem otthon barátnőm van és nem is tudja, hogy meleg vagyok. Én viszont azt nem tudom, hogy a munkatársam meleg-e. Erre hogyan jöhetnék rá?
Egyébként volt már itt kérdésem, pont azzal kapcsolatba, hogy meleg vagyok-e: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Ha te nem akarod kiadni magad, mástól miért várnád el?
Ha meg mégis megnyílik előtted, sok melegnél kizáró ok, ha valaki titkos ilonka, és ha biszex (bár az utóbbi rád nem vonatkozik, de mivel csajjal élsz valamilyen szinten igen).
4-es: Mit akarok tőle szerinted?
Én azt érzem, lehetne köztünk valami, de amég nem tudom, hogy ő mit gondol vagy, hogy egyáltanál esélyes lehet e nála egy férfi, nem akarok semmi olyat se lépni
Az első lépés az lenne hogy elhgyod a barátnőd.
Kicsit kitisztítod a fejed.
Ujraindítod a rendszert, tiszta lappal.
Egyszerre lehet két bottal horgászni
De ha mind a kettőn kapás van
Az nem fog menni.
Én se szeretnék egyszerre kettőjükkel lenni.
Első lépésben meg szeretném tudni, hogy ő meleg-e. Aztán lesz, ami lesz
"Én azt érzem, lehetne köztünk valami..."
Mi? Gondolom csak szex, hisz a másik kérdésedben ezt írtad:
"Most is van egy barátnőm, vele veszítettem el a szüzességemet, de nem könnyen, gyógyszer kellett. Senkinek se mondtam még el és terveim szerintem nem is fogom."
"Bepasizni nem fogok! Maradnak a lányok, nem ismerkedhetek fiúkkal..."
Ezek szerint csak arra kell.
Végülis mindegy te tudod, de sok pasinál kizárt ha a másik bi, ahogy az is nagy hátrány, ha találkozni is max nagy titokban mer. Gondolok itt arra, hogy esetleg az utcán beszélgettek vagy csak mutatkoztok vagy nyilvános helyen akár egy kávézóban.
Amúgy ha jó a radarod, könnyen rájössz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!