Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem vonzottak a lányok szexuálisan, de párkapcsolatot csak velük tudok elképzelni, hogy van ez?
Valahogy már kicsi korom óta lányokba szerettem bele,de fiúkra gerjedtem,ez mára sincs másképp majdnem 20éves fejjel,ezért nem is nagyon nyitottam egyik nem felé sem.
A lányok előtt,ha rám mosolyog,kacsint megsimogat,zavarba jövök,izgulok és félek ezért nem is nagyon izgulok fel,viszont a fiúk nem váltanak ki úgy nagyon semmit,nem izgulok stb ezért jobban élvezem,mert nincs megfelelési kényszer..,de ha a fiúk vonzanak miért a lányok hoznak zavarba?
Csókolózni pl imádok lányokkal..
Heteroromantikus homoszexuális vagy. Fura, szerencsétlen kombó, nincs metszet.
De nem vagy egyedül, akadnak ilyenek
Igen ezt olvastam de nem gondoltam hogy tenyleg van ilyen😕
Mi a “megoldas”?
"párkapcsolatot csak velük tudok elképzelni"
Csak egy kérdés amin gondolkodhatsz egy kicsit:
Mire is kondicionált az élet egész eddig? Apa-anya, Férfi-nő, papás-mamás. Nem tudod elképzelni a kapcsolatot azonos neművel? nem lehet, hogy azért mert soha nem találkoztál ilyen példával testközelből?
Nehéz elképzelni a repülést is úgy, hogy az ember soha életében nem repült. Aztán amikor megtapasztalja akkor rájön, hogy mégis létező dolog.
Aztán van akinek tetszik és van akinek nem. De azért mert nem tudod elképzelni még létezhet.
#7 nem igy ertettem,nyilvan a randik,eljegyzes stb stb sokkal masabb nincs pelda igy elkepzelesem sincsen.
Ezt ugy ertem hogy en nem szeretem ha egy ferfi megpuszil,megolel,esetleg olembe ul vagy csak atkorlva alszik,ha megcsokol egyenesen hanyingerem van...
Lanyokkal imadom es izgstnak ezek a dolgok,de nem a testuk,mint a pasiknal..
Igy ferfikkal erzelem nelkul szinte ha akarnek barkivel letudnek fekudni mert a testuk vonz,mig lanyokkal csak erzelmi szinten mert ok “szerelmileg” vonzanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!