Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy meleg srácnak ugyanakkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy meleg srácnak ugyanakkora élmény egy kezdő srácot bevezetni, mint mondjuk egy fiúnak egy szűz csajjal lenni?

Figyelt kérdés
Ti ha lenne valakivel dolgotok, akarnátok tudni, hogy kezdő?
2020. febr. 25. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Mi is csak addig hisszük, hogy ez egy hatalmas élmény, amíg ki nem próbáljuk... nem olyan izgi szűz csajjal... kb mint egy fadarabbal... zavarban van, csak fekszik, és nyög meg arcokat vág... nem nagy élmény, eddig 3* volt benne részem. Tapasztalt nyitott csajjal sokkal jobb.
2020. febr. 25. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan srác, akinek első voltam. Engem izgatott. Jó érzés tudni. A mai napig beszélünk....
2020. febr. 25. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Három srácnak is voltam első, nagyon jó volt minden téren.Semmi feszkó, semmi kapkodás,semmi lelki zavar.

Igaz,hogy nem "rohammal" történt, hanem érzékiséggel :)

És kulturált, nyugodt körulmények között.

Mind hálás volt és tudom, hogy jó kapcsolatuk lett később !

2020. febr. 25. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

5 szűz sráccal voltam eddig, elég lassan kellett haladni de azon kívül elég jó volt.

18/f

2020. febr. 25. 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jobb.Izgalmasabb.
2020. febr. 26. 13:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azért szeretném,mert én is kezdő vagyok.
2020. febr. 29. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!