Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első élmény amikor segbe raktak? Kort is írjatok
Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 18:24
1/8 anonim válasza:
Feszített, és hamar elélveztem.
2/8 anonim válasza:
Én még előtte állok úgyhogy kiváncsian várom a válaszokat :D
28f
3/8 anonim válasza:
Nagyon rossz. Tini voltam és nem én akartam.
4/8 anonim válasza:
16 voltam és itt ismertem meg. Sőt a mai napig jóba vagyok vele. Egy akkor 26 éves sráccal voltam. Ennek jópár éve:) Az igazság az, hogy jó volt, de tuti csak azért mert ő nagyon figyelt. Később sose figyelt senki így, mind egy önző buta .... Szoktam is néha még újra vele, mert jó volt vele.
5/8 anonim válasza:
Elsőre nagyon nem tetszett. Akaratom ellenére történt meg
6/8 anonim válasza:
Olyan, amikor szarsz, de megáll félúton a szar. 28/f
8/8 anonim válasza:
Én még csak raktam seggbe, de az nagyon jó érzés, élveztük mindketten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!